KTO BAŞKANI GÜLSOY : "HAKSIZ KAZANÇ SAĞLAYANLAR CEZASIZ KALMAYACAK"

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Korona virüsü nedeniyle hijyen ve gıda ürünleri talebinde artış olması üzerine fahiş fiyatlarla satış yapanları uyardı.

KTO Başkanı Gülsoy’dan Tıp Bayramı Mesajı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : İSTİKLAL MARŞIMIZ EN KIYMETLİ ORTAK DEĞERİMİZDİR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KTO PERSONELİNE KORONA VİRÜS EĞİTİMİ

Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı tedirgin eden Korona virüsü ile ilgili Kayseri Ticaret Odası iş yeri hekimi Latif Gülpınar tarafından tüm personele eğitim verildi.

“Plastik Sektörünün Önü Açık”

Kayseri’de plastik sektörünün sorunları ve ülke ekonomisine yaptığı katkı, iki odanın müşterek toplantısıyla masaya yatırıldı.

“TİCARETTE AKTİF ROL ALAN KADINLARIMIZIN ÜLKE KALKINMASINDA ROLÜ BÜYÜK”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, yazılı bir açıklama yaparak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

KTO’DA KAZANCILAR ÇARŞISI’NIN YENİ PROJESİ TANITILDI

Kayseri’de ticaretin, ekonominin merkezi olan Kazancılar Çarşısı için hazırlanan tadilat ve yenileme projesi, Ticaret Odası’nda tanıtıldı.

KTO Başkanı Gülsoy : “Ticareti kuralına göre yapmalıyız”

Türkiye Ekonomisi panelinde konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, şirketlerin uzun vadede ayakta kalması için kurumsallaşma, markalaşma ve halka açılmasının şart olduğunu söyledi.

Kayseri iş dünyasından İdlib'deki saldırıya ortak tepki

Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hain saldırısına tepkilerini göstermek amacıyla Kayseri'de yaklaşık 50 kuruluş adına Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, ortak açıklama yaptı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : BU ALÇAK SALDIRININ SONUCUNU EN KISA SÜREDE GÖRECEKLERDİR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI GÜNÇAVDI’DAN BAŞKAN GÜLSOY’A ZİYARET

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ve Daire Müdürleri Vergi Haftası dolayısıyla Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’u ziyaret etti.

KTO Başkanı Gülsoy’dan Regaip Kandili Mesajı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Regaip Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

KTO Başkanı Gülsoy: Piyasalar canlanacak, girişimci ve yatırımcıları umutlandıracak

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Merkez Bankası tarafından politika faizinin yüzde 11.25'ten yüzde 10.75'e indirilmesi kararının piyasaları canlandıracağına, girişimci ve yatırımcıları umutlandıracağına inandığını söyledi.

"İŞ DÜNYASINA BİR MÜJDE DAHA GELDİ"

Başkan Gülsoy; "Bankaların aldığı komisyonlara getirilen düzenlemeler, iş dünyasına rahat bir nefes aldıracak."

KTO’DAN E-İHRACAT KONFERANSI

Başkan Gülsoy; "Geleneksel ticaretin temel değerlerini muhafaza etmekle birlikte dijitalleşmeye, e-ticarete, tasarıma, ar-ge, inovasyona mutlaka önem vermeliyiz.Aksi takdirde pazar bulmakta ve rekabet etmekte zorlanırız."

BAŞKAN GÜLSOY, 2019 İHRACAT RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Başkan Gülsoy;

KTO’DAN "ELEKTRONİK İHALE" BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Başkan Gülsoy; "Düzenlenen bu seminerle birlikte, kamu alımlarında rekabet, şeffaflık etkinlik, verimlilik ve tasarruf sağlanması yönelik yapılan çalışmaların daha hızlı yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır"

KTO’DA ‘TEŞVİK UYGULAMALARI VE YABANCI SERMAYELER’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Başkan Gülsoy; Türkiye teşvik mevzuatı gözden geçirilerek, sektörel ve ilçe bazlı yeniden değerlendirilmelidir"

KTO 2020 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Ocak ayı olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan’ın başkanlığında; KTO Meclis Divanı, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

KTO VE KAYSO ORTAKLIĞINDA VERİMLİLİK KOORDİNASYON OFİSİ KURULUYOR