BAŞKAN GÜLSOY'UN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Başkan Gülsoy: “Annelik, çocuklarına adanmış bir hayatın, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek büyük bir fedakârlığın ve sabrın adıdır”

KADINLAR ÇARŞISI HEYKELİ YENİLENDİ

KAYSERİ AB BİLGİ MERKEZİ’NDEN KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

KTO’DA, DEĞİŞEN YAPI DENETİM SİSTEMİ ANLATILDI

Kayseri İş Dünyası ve Kayseri Milletvekilleri Bir arada

KTO, TOBB’UN 75. GENEL KURULU İÇİN ANKARA’DA

"DEĞİŞEN YAPI DENETİM SİSTEMİ" SEMİNERİ

Sn. Üyemiz ; 03 Mayıs 2019 Cuma günü saat 14.00'de Odamız Konferans Salonunda gerçekleşecek, "Değişen Yapı Denetim Sistemi" Konulu bilgilendirme seminerine teşriflerinizi dileriz.

Nisan ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Başkan Gülsoy: "Milletin geçimini kolaylaştırmak adına herkes üzerine düşeni yapmalı"

'Kuşaklararası Şirket Yönetimi ile Kurumsal Gelecek Projesi' eğitimleri başladı

ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sayın Üyemiz, 6948 Sayılı Sanayi Sicil kanunu gereği sanayi siciline kayıtlı işletmelerin,2018 yılına ait faaliyet bilgilerinin yer aldığı Yıllık İşletme Cetvelini 30 Nisan 2019 tarihine kadar vermeleri zorunludur. Yıllık işletme cetvelini vermeyen işle

KTO'DA İstihdam Teşvikleri ve SGK Uygulamaları ANLATILDI

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy," İstihdam için özellikle hükümetimizin sağladığı imkanlar oldukça önemlidir" dedi.

BAŞKAN GÜLSOY “16. UFUK TURU”NA KATILDI

DUYURU

Sn. Üyemiz;25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 17.00'de Odamız Konferans Salonunda gerçekleşecek İSTİHDAM TEŞVİKLERİ VE SGK UYGULAMALARI konulu bilgilendirme seminerine teşriflerinizi dileriz.

BAŞKAN GÜLSOY, TEMSİLİ OLARAK MAKAMINI ÇOCUKLARA DEVRETTİ

KTO’DA İŞ HUKUKU SEMİNERİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN GÜLSOY'UN BERAT KANDİLİ MESAJI

DUYURU

Sn. Üyemiz; 19 Nisan 2019 Cuma günü saat 17.00'de Odamız Konferans Salonunda gerçekleşecek ‘’İŞ HUKUKUNDA GÜNCEL SORUNLAR BİLGİLENDİRME SEMİNERİ’’ konulu bilgilendirme seminerine teşriflerinizi dileriz.

Başkan Gülsoy’un Şehitler Haftası Mesajı

KTO BAŞKANI GÜLSOY, YAPISAL DÖNÜŞÜM PAKETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Gülsoy; "Reel sektörün beklentilerini karşılayan bu paketle, ekonomimizi güçlendirerek, hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz."

KTO MESLEK KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANDI

Başkan Gülsoy: "Komitelerde alınan kararlar, yönetimimize iletilen öneriler, talepler sadece kâğıt üzerinde kalmıyor. Önce kendi içimizde konuşularak, daha sonra ilgili makamlara iletilmek suretiyle çözüme kavuşturuluyor. "