KTO İŞLETMELERİ VİRÜSE KARŞI UYARDI

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, 21 ayrı sektör için hazırlanan ‘Kontrollü Sosyal Hayat Çalışma Rehberi’ afişlerini üyelerine dağıttıklarını söyledi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN ‘30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KTO PERSONELİ UYGULAMALI YANGIN TATBİKATI YAPTI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) personeli, yangın ve olası afetlere karşı uygulamalı acil durum eylem planı tatbikatı yaptı. Gerçeği aratmayan tatbikatta heyecanlı anlar yaşandı.

KTO’DA AĞUSTOS MECLİS TOPLANTISI VİDEO KONFERANSLA YAPILDI

KTO Ağustos ayı meclis toplantısı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, video konferans yöntemiyle yapıldı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN ZAFER HAFTASI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi ve Zafer Haftası'nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KTO’DA OTEL, LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ YETKİLİLERİNE HİJYEN EĞİTİMİ

Kayseri Ticaret Odası, 40. Meslek Komitesi Otel , Lokanta ve Eğlence Yerleri ve Benzeri Hizmet Firmaları üyelerine yönelik Hijyen eğitimi gerçekleştirdi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY YAŞAM MERKEZİNDE KORANAVİRÜS DENETİMİ YAPTI

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, koronavirüs tedbirleri kapsamında Mix Kayseri Yaşam Merkezi’nde denetim yaptı.

BAŞKAN GÜLSOY : İSO İKİNCİ 500 LİSTESİNDEKİ KAYSERİ FİRMALARINI KUTLUYORUM

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırması sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

“KAYSERİ TİCARETİNİ KARALAMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR”

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, “Tövbeler Olsun” isimli diziye sert tepki gösterdi. Gülsoy, “Kayseri ticaretini karalamak kimsenin haddi ve hakkı değildir” dedi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : İŞYERLERİ VE TİCARİ KURULUŞLARIN TABELALARINDA TÜRKÇE ADLAR KULLANILMALI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, Türkçemizin korunmasını sağlamak için işyerleri ve ticari kuruluşların tabela ve reklamlarında Türkçe adların kullanılması gerektiğini söyledi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY ÇARŞIDA VİRÜS UYARISI VE DENETİMİ YAPTI

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, kent merkezinde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yaptı.

KTO Başkanı Gülsoy ihracat rakamlarını değerlendirdi

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Başkanı Ömer Gülsoy, Temmuz ayında 234.5 milyon dolarlık ihracat yaptığımızı söyledi.

KTO Başkanı Ömer Gülsoy’dan Kurban Bayramı mesajı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

KTO TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

KTO Temmuz Ayı Meclis Toplantısı konuşan Başkan Ömer Gülsoy, AVM yöneticileri ile mülk sahiplerine seslenerek “AVM’ler için m2 üzerinden değil, ciro üzerinden kiralama yoluna gidilmelidir.” dedi.

“MAHİR ELLER PROJESİ” İLE KAYSERİ’DEKİ İSTİHDAMA DESTEK

Korona virüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmak için bir adım da, “Mahir Eller Projesi” kapsamında atıldı. Kayseri ve 12 ilde işverene verilecek mali desteklerin kapsamı genişletildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN BASIN BAYRAMI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, yazılı bir mesaj yayımlayarak ulusal ve yerel basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

KTO, KAYSO ve KTB’den Öğrencilere Ortak Çağrı : "Meslek Okullarını Tercih Edin"

Kayseri’de TOBB'a bağlı oda ve borsa başkanları, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı sonrasında öğrencilerin tercihlerinde “meslek okullarını seçin” çağrısında bulundu.

KTO BAŞKANI GÜLSOY, ROMANYA-KAYSERİ İŞ FIRSATLARI TOPLANTISINA KATILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, “Covid-19 Salgını Sürecinde Hedef Pazar Romanya” konulu webinar toplantısına katıldı.

KAYSERİ TİCARET ODASI'NDAN KAYSERİ ŞEKER'E ZİYARET!

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Yardımcıları Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : AB TÜRKİYE’SİZ, TÜRKİYE’DE AB’SİZ OLMAZ

Kayseri Ticaret Odası, ‘Dijital Medyada Dezenfermasyon Algısı’ konulu video konferansa ev sahipliği yaptı.