ANADOLU’NUN TİCARET MERKEZİ KAYSERİ’DE NEFES KREDİSİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Kayseri’de TOBB’a bağlı 6 Oda Başkanı, video konferansla ortak bir basın toplantısı yaparak Nefes Kredisi’nin hayatı geçirildiğini söyledi.

KAYSERİ TİCARET ODASI (KTO) KOBİ FİNANSMAN PROJESİ

KTO Üyeleri, Online işlemler üzerinden ücretsiz alacakları Faaliyet Belgesi ile başvurarak Yıllık % 7,5 Faizle 50 Bin Lira ile 100 Bin Lira arasında kredi kullanabilecek.

KTO’DA MART – NİSAN MECLİS TOPLANTILARI VİDEO KONFERANSLA YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Mart - Nisan ayı Meclis Toplantısı, Koronavirüs (COVİ7-19) salgını nedeniyle tarihinde ilk defa video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN 23 NİSAN VE 100. YIL KUTLAMA MESAJI

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Milli Egemenliğimizin 100'üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

KTO ÜYELERİNE 50 BİN ADET MASKE DAĞITTI

Kayseri Ticaret Odası (KTO), Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında 50 bin adet maskeyi üyelerine ve vatandaşlara dağıttı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN ÖZEL BANKALARA ÇAĞRI : "RİSK ALIN, İŞ DÜNYASININ YANINDA OLUN"

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, kamu bankalarına teşekkür ederken, özel bankalara da "Risk alın, iş dünyasının yanında olun" çağrısında bulundu.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : ÜYELERİMİZ, MÜCBİR SEBEP KAPSAMININ GENİŞLETİLMESİNİ BEKLİYOR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, "mücbir sebep" hükümlerinden faydalandırılacak sektörlerin kapsamının genişletilmesi çağrısında bulundu.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Polis haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

ŞEHİR DIŞINA TİCARİ FAALİYET İÇİN ÇIKACAK ÜYELERİMİZE DUYURU

Üretim ve ticari faaliyetlerini devam ettiren firmalarımızın personellerinin şehir dışına çıkması, ürün sevkiyatları ve personel görevlendirmesi hakkında neler yapması gerekir.

TÜRKİYE’DE İHRACAT YÜZDE 4,1 KÜÇÜLDÜ, KAYSERİ’DE YÜZDE 1,3 BÜYÜDÜ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, açıklanan ihracat rakamlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : BERAT GECESİNDE YENİLENME ÜMİDİYLE TÖVBE EDELİM

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY İLE İŞKUR İL MÜDÜRÜ AK KORONAVİRÜSÜN EKONOMİYE ETKİSİNİ ANLATTI

KTO Başkanı Ömer Gülsoy ile İŞKUR İl Müdürü Ayşe Ak, Kayseri’de bir ilke imza atarak canlı yayında üyelerin ve iş dünyasının merak ettiği soruları cevapladı.

KTO’DA TEDBİRLER EN ÜST SEVİYEDE

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı tedbirleri en üst seviyeye çıkardı.

Kısa çalışma ödeneği başvurusu nasıl yapılır? Kısa çalışma ödeneği kimler alabilir?

Kısa çalışma ödeneği başvurusu bugün itibariyle başlıyor. Kısa çalışma ödeneği başvuruları nasıl yapılacak? Ödeneği kimler alabilir? İşte cevapların yer aldığı o video…

KTO BAŞKANI GÜLSOY : MİRAÇ BİR YÜKSELİŞTİR

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Miraç Kandili dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : EKONOMİK OLARAK PİYASALARIMIZ RAHATLAYACAK

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ekonomide Koronavirüs Tedbirleri’ konusunda yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

KAYSERİ TİCARET ODASI HİZMET BİNASI KORONAVİRÜSE KARŞI DEZENFEKTE EDİLDİ

Kayseri Ticaret Odası hizmet binasında, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : ÇANAKKALE ZAFERİ UNUTULMAYACAK BİR DESTANDIR

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, "Çanakkale zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır" dedi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN “ÖDEME KOLAYLIĞI” TALEBİ

KTO Başkanı Gülsoy, Koronavirüs Salgınından Turizm, Ulaşım, Otel ve Lokanta başta olmak üzere etkilenen çok sayıda sektör olduğunu belirterek; Vergi, SGK Primi gibi ödemelere kolaylık getirilmesini talep etti.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : "HAKSIZ KAZANÇ SAĞLAYANLAR CEZASIZ KALMAYACAK"

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Korona virüsü nedeniyle hijyen ve gıda ürünleri talebinde artış olması üzerine fahiş fiyatlarla satış yapanları uyardı.