GÜLSOY : “ŞUBAT AYINDA 252 MİLYON 643 BİN DOLAR İHRACAT YAPTIK”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Şubat Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

Kayseri’de 20 Mobilya Firmamıza Yalın Dönüşüm Danışmanlığı ve Firma Çalışanı Eğitimleri verilecek

KTO ve KAYSO ortaklığında, ERÜ ve AGÜ işbirliğinde yürütülen Verimlilik Koordinasyon Ofisi Projesi kapsamında, Yalın Enstitü Derneği ile sözleşme imzalandı.

GÜLSOY : MEGİP Projesi Nitelikli Eleman Sorununun Çözümüne Büyük Katkı Sağlayacak

Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) uygulanmasına ilişkin Kurumlar Arası Ortak Çalışma Protokolü imzalandı.

KTO'DAN “PANDEMİDE DUYGUSAL İLK YARDIM” EĞİTİMİ

Kayseri Ticaret Odası, (KTO) eğitim faaliyetleri kapsamında zoom üzerinden “Pandemide Duygusal İlk Yardım” konulu bir eğitim toplantısı düzenledi.

KTO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Şubat ayı olağan meclis toplantısı, koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, video konferans ile gerçekleştirildi.

KTO'DAN FİNANSÇI OLMAYANLAR İÇİN FİNANS EĞİTİMİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) eğitim faaliyetleri kapsamında Stratejik Yönetim Danışmanı ve Ekonomist Erkin Şahinöz'ün katılımı ile zoom üzerinden “Finansçı olmayanlar için Finans Eğitimi” gerçekleştirildi.

BAŞKAN ÖMER GÜLSOY'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Regaip Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

FİNANSÇI OLMAYANLAR İÇİN FİNANS EĞİTİMİ

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy gündemi değerlendirdi:

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy gündemi değerlendiren yazılı bir açıklama yaptı.

5 ÜLKENİN BÜYÜKELÇİLERİNDEN KTO’YA ZİYARET

Slovenya, Yeni Zelanda, İrlanda, Hırvatistan ve Estonya Büyükelçileri, Kayseri Ticaret Odası’na (KTO) bir ziyaret gerçekleştirdi.

TOBB’DAN KTO’YA 5 YILDIZLI A SINIFI AKREDİTASYON SERTİFİKASI

Hizmet kalitesini Avrupa standartlarına taşıyan Kayseri Ticaret Odası’na (KTO), 5 yıldızlı A sınıfı Akreditasyon Sertifikası, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi.

AB TÜRKİYE DELEGESYONU BAŞKANI LANDRUT, KTO’YU ZİYARET ETTİ

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Sayın Meyer-Landrut, Kayseri Ticaret Odası’nı (KTO) ziyaret ederek, Başkan Ömer Gülsoy ile bir araya geldi.

GÜLSOY : “OCAK AYINDA 235 MİLYON DOLAR İHRACAT YAPTIK”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Ocak Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

KTO OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Ocak ayı olağan meclis toplantısı, koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, video konferans ile gerçekleştirildi.

TOBB VE ODA-BORSALAR COĞRAFİ İŞARETLERE SAHİP ÇIKTI

2020 yılı itibariyle; koruma altına alınan 627 coğrafi işaretin 261’i TOBB’a bağlı oda ve borsalarca tescil ettirildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, yazılı bir açıklama yaparak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

KTO İLE HALKBANK ARASINDA “PARAF KREDİ KARTI TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI” PROTOKOLÜ İMZALANDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Halk Bank arasında "Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı “ protokolü imzalandı.

“ARALIK’TA İHRACATIMIZ GEÇTİĞİMİZ YILA ORANLA YÜZDE 42,7 ORANINDA ARTTI”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Aralık Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN YENİ YIL MESAJI

ODA AİDAT BORÇLARI 7256 SAYILI KANUN KAPSAMINDA YAPILANDIRILACAKTIR