GÜLSOY : 157. YILINDA ÇERKEZ SÜRGÜN VE SOYKIRIMINI LANETLİYORUM

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy,

İSTİKLAL MARŞI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI’NDA ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ TÖRENLE VERİLDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde okul öncesi ve ilkokul kategorisinde ilk kez düzenlenen “İstiklal Marşı Güzel Okuma’ Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN ÖMER GÜLSOY'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

KAYSERİ TİCARET ODASI ‘HATIRA ORMANI’ KURULUYOR

Kayseri Ticaret Odası, şehrin girişi olan Boğazköprü Kuzey Çevreyolu mevkiinde hatıra ormanı kuruyor.

KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

BAŞKAN GÜLSOY’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KTO’DAN KOSGEB HIZLI DESTEK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Kayseri Ticaret Odası, eğitim toplantıları kapsamında KOSGEB Hızlı Desteklerinden üst düzeyde faydalanılması amacıyla, bilgilendirme semineri düzenledi.

BAŞKAN GÜLSOY ‘DAN KADİR GECESİ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜLSOY : “NİSAN AYINDA 290 MİLYON 234 BİN DOLAR İHRACAT YAPTIK”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Nisan Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

HIRVATİSTAN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ'NDEN KTO’YA ZİYARET

Hırvatistan Ankara Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy’u makamında ziyaret etti.

KTO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Nisan ayı olağan meclis toplantısı, pandemi koşulları göz önünde bulundurularak video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

TAM KAPANMA TEDBİRLERİ GENELGESİ (29 NİSAN - 17 MAYIS)

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA ÜYELERİMİZİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR!!!

KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN 23 NİSAN VE 101. YIL KUTLAMA MESAJI

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Milli Egemenliğimizin 101'inci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

İSTİKLAL MARŞI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması” sonuçları kurulan ortak komisyonun yaptığı değerlendirme sonucu belirlenmiştir.

DİJİTAL TAKOĞRAF KART BAŞVURULARI ADIMLARI

BAŞKAN GÜLSOY'DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Polis haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

KTO’DAN İŞ HAYATINDA KADININ ROLÜ SEMİNERİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından düzenlenen “İş Hayatında Kadının Rolü” konulu seminerin konuğu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk oldu.

MALTA'NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ'NDEN KTO’YA ZİYARET

Malta'nın Ankara Büyükelçisi Theresa Cutajar, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy’u makamında ziyaret etti.

KTO ‘KRİPTO PARALAR VE BLOK ZİNCİR EĞİTİMİ’ 2. OTURUMU YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından online düzenlenen “Kripto Paralar ve Blok Zincir” konulu eğitim programının ikinci oturumu yapıldı.