KTO BAŞKANI GÜLSOY : BU ALÇAK SALDIRININ SONUCUNU EN KISA SÜREDE GÖRECEKLERDİR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI GÜNÇAVDI’DAN BAŞKAN GÜLSOY’A ZİYARET

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ve Daire Müdürleri Vergi Haftası dolayısıyla Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’u ziyaret etti.

KTO Başkanı Gülsoy’dan Regaip Kandili Mesajı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Regaip Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

KTO Başkanı Gülsoy: Piyasalar canlanacak, girişimci ve yatırımcıları umutlandıracak

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Merkez Bankası tarafından politika faizinin yüzde 11.25'ten yüzde 10.75'e indirilmesi kararının piyasaları canlandıracağına, girişimci ve yatırımcıları umutlandıracağına inandığını söyledi.

"İŞ DÜNYASINA BİR MÜJDE DAHA GELDİ"

Başkan Gülsoy; "Bankaların aldığı komisyonlara getirilen düzenlemeler, iş dünyasına rahat bir nefes aldıracak."

KTO’DAN E-İHRACAT KONFERANSI

Başkan Gülsoy; "Geleneksel ticaretin temel değerlerini muhafaza etmekle birlikte dijitalleşmeye, e-ticarete, tasarıma, ar-ge, inovasyona mutlaka önem vermeliyiz.Aksi takdirde pazar bulmakta ve rekabet etmekte zorlanırız."

BAŞKAN GÜLSOY, 2019 İHRACAT RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Başkan Gülsoy;

KTO’DAN "ELEKTRONİK İHALE" BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Başkan Gülsoy; "Düzenlenen bu seminerle birlikte, kamu alımlarında rekabet, şeffaflık etkinlik, verimlilik ve tasarruf sağlanması yönelik yapılan çalışmaların daha hızlı yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır"

KTO’DA ‘TEŞVİK UYGULAMALARI VE YABANCI SERMAYELER’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Başkan Gülsoy; Türkiye teşvik mevzuatı gözden geçirilerek, sektörel ve ilçe bazlı yeniden değerlendirilmelidir"

KTO 2020 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Ocak ayı olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan’ın başkanlığında; KTO Meclis Divanı, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

KTO VE KAYSO ORTAKLIĞINDA VERİMLİLİK KOORDİNASYON OFİSİ KURULUYOR

KTO, KAYSO VE KTB Yardım Tırları Deprem Bölgesine Ulaştı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve AFAD koordinasyonunda Kayseri Ticaret Odası (KTO), Kayseri Sanayi Odası(KAYSO) ve Kayseri Ticaret Borsası(KTB) tarafından yola çıkan yardım tırları deprem bölgesine ulaştı.

KTO, İMOB'A ÇIKARTMA YAPTI

KTO Yönetimi CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda statnt açan Kayserili mobilya firmalarını ziyaret etti. Başkan Gülsoy; bu yıl 16.'sı organize edilen CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarına katılan Kayserili firmaları yalnız bırakmadı

BAŞKAN GÜLSOY, MERKEZ BANKASININ FAİZ İNDİRİMİ KARARINI DEĞERLENDİRDİ

GÜLSOY: " MERKEZ BANKASI’NIN BUGÜN YAPTIĞI FAİZ İNDİRİMİ, İŞ DÜNYASI İÇİN YENİ YILDA ÖNEMLİ BİR MÜJDE OLDU.

BAŞKAN GÜLSOY'DAN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI

Başkan Gülsoy: “Şeffaf, demokratik bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biri; özgür ve tarafsız basının varlığıdır”

KTO'DAN E-İHRACAT EĞİTİMİ

Başkan Gülsoy:

BAŞKAN GÜLSOY, MOBİLYADA KDV ORANININ YÜZDE 8’E DÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Gülsoy: “Vergi hususunda yapılan bu indirimin etkisi, şüphesiz bu sektörlerle sınırlı kalmayacaktır. Ekonominin bütününe olumlu yönde sirayet edecektir. Yılın son rakamları da bizleri umutlandırıyor, hedefimizi yakalayacağımızı gösteriyor. 2019 son

BAŞKAN GÜLSOY’DAN 2020 YILI DEĞERLENDİRMESİ

Başkan Gülsoy; "2020'de daha çok üretecek, ürettiğimizi yatırıma çevirerek ekonomiye daha çok katkı sağlayacak, devler ligine adımızı yazdıracağız. Bu sene her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum”

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, YERLİ OTOMOBİL LANSMANI SONRASI KAYSERİ SOFRASINA KONUK OLDU

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy: Sayın cumhurbaşkanımızı yerli ve milli otomobil lansmanından sonra Kayseri sofrasında ağırlamaktan onur duyduk”

KTO 2019 YILI SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI