KTO İLE ZİRAAT BANKASI ARASINDA TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Ziraat Bankası arasında oda üyelerinin ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânına erişimini sağlamak amacıyla, “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” ürünü için iş birliği protokolü imzalandı.

İNGİLTERE İLE İMZALANAN STA, TÜRKİYE’NİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAKTIR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, İngiltere ile imzalanan serbest ticaret anlaşmasına (STA) ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

KAYSERİ TİCARET ODASI (KTO), YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Aralık ayı olağan meclis toplantısı, koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, video konferans ile gerçekleştirildi. KTO Başkanı Gülsoy, 2020 yılının genel değerlendirmesini yaparak iş dünyasının 2021 yılından

HİBE DESTEK PROGRAMI ve UYGULAMA ESASLARI

KAYSERİ'DE TOBB’A BAĞLI ODA/BORSA’DAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

Kayseri’de pandemi sürecinde uzaktan eğitime katkı sağlamak amacıyla TOBB’a bağlı Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsası, ihtiyaç sahibi öğrencilere 458 adet tablet gönderdi.

KORONAYI YENEN KTO BAŞKANI ÖMER GÜLSOY GÖREVİNE BAŞLADI

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tanısıyla tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy görevine başladı.

KTO Başkanı Gülsoy ABD’nin yaptırım kararlarını kınadı.17 Aralık şehitlerini andı

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy yaptığı yazılı açıklamada ABD’nin yaptırım kararlarına tepki gösterdi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY YENİ DESTEK PAKETİNİ DEĞERLENDİRDİ

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, yazılı bir açıklama yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni destek paketini değerlendirdi.

Mersis Ticaret Sicili Mevzuatı

ODA AİDAT BORÇLARININ YAPILANDIRILMASI HAKKINDA DUYURU

KTO YÖNETİMİNDEN KUMSMALL AVM’YE ZİYARET !

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Avrupa ve Türkiye'nin en büyük karma projesi olan KumsMall Factory AVM'yi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

“KASIM’DA İHRACATIMIZ GEÇTİĞİMİZ YILA ORANLA YÜZDE 13,20 ORANINDA ARTTI”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Kasım Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

KTO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI DİJİTAL ORTAMDA YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Kasım ayı Meclis Toplantısı, Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında, video konferans yöntemiyle dijital ortamda gerçekleştirildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN ÖMER GÜLSOY’DAN 10 KASIM MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY İLE İL JANDARMA KOMUTANI ÇELİK’TEN ‘MASKE, MESAFE, HİJYEN´ DENETİMİ!

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen denetimlerini sürdürdü.

KAYSERİ TİCARET ODASI, 'İKLİM EYLEMİ KAMPANYASI'NA KATILMAYA DAVET EDİYOR

Kayseri Ticaret Odası, AB Türkiye Delegasyonu ve UNDP Türkiye, KTO Kayseri AB Bilgi Merkezi; herkesi iklim eylemi kampanyasına katılmaya, kendi etkinliklerini düzenlemeye, iklim eylemi öykülerinizi paylaşmaya davet ediyor.

KAYSERİ’DEN İZMİR’E BATTANİYE YARDIMI

Kayseri’de Valilik öncülüğünde TOBB’a bağlı Oda ve Borsa ile Organize Sanayi Bölgelerinden deprem felaketi yaşayan İzmir’de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 2 bin 400 adet battaniye gönderildi.

“İHRACATIMIZ GEÇTİĞİMİZ YILA ORANLA YÜZDE 13,18 ORANINDA ARTTI”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Ekim Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.