KTO'DAN EKONOMİ SEMİNERİ

9 Aralık 2019 , Pazartesi 09:07

Kayseri Ticaret Odası (KTO)'da, Ekonomist Erkin Şahinöz'ün katılımı ile ekonomi semineri düzenlendi.

KTO M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salanu'nda düzenlenen seminerde, Ekonomis Erkin Şahinöz tarafından ""Faiz, kur, ekosistem tahmini, bilanço üzerinden şirket yönetimi, yapay zeka, nesnelerin interneti, blok zincir, kripto paralar, büyük veri, endüstri, tarım, turizm ve ticaret 4.0” konularında sunum yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Reel sektör ve iş dünyasının odak noktasının ekonomi olduğunu ve bu kapsamda seminere olan ilginin memnun ettiğini berlirtti.

Başkan Gülsoy: "2019 yılının sonuna yaklaşırken ekonomideki gelişmeler iş dünyasını oldukça etkiledi. Özellikle çok iyi bitirmediğimiz 2018 yılı sonrasında her ne kadar çok iyi bir başlangıç yapamamış olsak da alınan önlem ve uygulanan programlarla 2019 yılı sonuna doğru ekonomimizde yeniden dirilme görülmektedir. Bir yandan bu büyümenin 2020 yılında artarak devam edeceğine inanıyor, diğer yandan ise ekonomide bizleri nelerin beklediğini merak ediyoruz. Bu kapsamda Kayseri Ticaret Odası olarak düzenlediğimiz seminerimizde, ekonomi hakkında merak ettiklerimize yanıt bulacak, böylece belirsiz olarak gördüğümüz konularda netlik kazandırmış olacağız" dedi.

Başkan Gülsoy'un ardından Ekonomist Erkin Şahinöz, ekonomiye ilişkin merak edilen konular hakkında detaylı bilgielr aktardı.