İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması

12 Mart 2021 , Cuma 11:15
Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesi İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yılında, Kayseri Ticaret Odası (KTO) olarak okul öncesi ve ilkokul çağındaki öğrencilerimizi İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI’na katılmaya davet ediyoruz.

Milli Mücadele ruhuna sahip olmak, Akif’i anlamak ve İstiklal Marşını hissetmek yürek ister.

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u ve onun dizelerini anlamaya, genç kuşaklara aktarmaya çalışıyoruz.

Haydi çocuklar milli marşımızı en güzel şekilde okuyalım ve anlayalım.

Detaylı bilgi ve katılım şartları için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni için tıklayınız.