KTO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI DİJİTAL ORTAMDA YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Kasım ayı Meclis Toplantısı, Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında, video konferans yöntemiyle dijital ortamda gerçekleştirildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN ÖMER GÜLSOY’DAN 10 KASIM MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY İLE İL JANDARMA KOMUTANI ÇELİK’TEN ‘MASKE, MESAFE, HİJYEN´ DENETİMİ!

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen denetimlerini sürdürdü.

KAYSERİ TİCARET ODASI, 'İKLİM EYLEMİ KAMPANYASI'NA KATILMAYA DAVET EDİYOR

Kayseri Ticaret Odası, AB Türkiye Delegasyonu ve UNDP Türkiye, KTO Kayseri AB Bilgi Merkezi; herkesi iklim eylemi kampanyasına katılmaya, kendi etkinliklerini düzenlemeye, iklim eylemi öykülerinizi paylaşmaya davet ediyor.

KAYSERİ’DEN İZMİR’E BATTANİYE YARDIMI

Kayseri’de Valilik öncülüğünde TOBB’a bağlı Oda ve Borsa ile Organize Sanayi Bölgelerinden deprem felaketi yaşayan İzmir’de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 2 bin 400 adet battaniye gönderildi.

“İHRACATIMIZ GEÇTİĞİMİZ YILA ORANLA YÜZDE 13,18 ORANINDA ARTTI”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Ekim Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KTO MECLİSİ AZERBAYCANLI VEKİLLERİ AĞIRLADI

KTO Ekim ayı Meclis Toplantısı, Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi Milletvekilleri Ganire Paşayeva, Memmedov Meşhur ve Elnur Abdullayev’in katılımıyla online gerçekleştirildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Mevlid Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

GÜLSOY : ESKİ BAŞKANLARIMIZIN ADINI HER DAİM YAŞATACAĞIZ

Kayseri Ticaret Odası’nda protokolün katılımıyla çifte açılış gerçekleştirildi.

KTO ESKİ HİZMET BİNASINA YAPILACAK OLAN MÜZE İLE KAYSERİ’NİN TİCARİ ZEKASI İLE TİCARİ KÜLTÜRÜ SERGİLENECEK

Kayseri Ticaret Odası’nın yaklaşık 80 yıllık hizmet veren eski hizmet binası Ticaret Müzesi’ne dönüştürülecek.

KTO’DAN ‘MASKE, MESAFE, HİJYEN´ DENETİMİ!

KTO Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Uyar, koronavirüs tedbirleri kapsamında Hastane Caddesi’nde maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

KTO’DA ULAŞIM A.Ş. ÇALIŞANLARINA MESLEKİ YETERLİLİK BELGELERİ BAŞKAN GÜLSOY TARAFINDAN VERİLDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, 'Mahir Eller Projesi' kapsamında Mesleki Yeterlilik Sınavını başarıyla tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. çalışanlarına belgelerini verdi.

KATOTAM TAHKİM HUKUKU HAKEM EĞİTİMİ TAMAMLANDI

KATOTAM Tahkim Davalarında görev alacak olan hakemlerin oluşturulması için düzenlenen ‘Tahkim Hukuku Hakem Eğitimi’ tamamlandı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN KAZANCILAR ÇARŞISI’NDA DENETİM!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ticaretin kalbinin attığı yer olan Kazancılar Çarşısı’nda denetim yaptı.

KTO BAŞKANI ÖMER GÜLSOY: KARDEŞ AZERBAYCAN’IN HAKLI MÜCADELESİNDE YANINDAYIZ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, “Kardeş Azerbaycan ordusunun, 30 yıldır Ermeniler tarafından işgal edilen ‘öz topraklarını’ geri alma mücadelesini takdir ve dua ile destekleyerek takip ediyoruz” dedi.

GÜLSOY : “EYLÜL’DE 236 MİLYON 360 BİN DOLARLIK İHRACAT YAPTIK”

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Eylül Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

BAŞKAN GÜLSOY’DAN HASTANE CADDESİ’NDE KORONAVİRÜS DENETİMİ!

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, koronavirüs tedbirleri kapsamında sağlık sektörünün yoğunlukta olduğu Hastane Caddesi’nde denetim yaptı.

KTO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINDA ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Eylül ayı Meclis Toplantısı, Koronavirüs (COVİ7-19) salgını tedbirleri kapsamında, video konferans yöntemiyle dijital ortamda gerçekleştirildi.