BAŞKAN GÜLSOY'DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Başkan Gülsoy: "19 Mayıs 1919’da işgal güçleri altındaki topraklarımıza Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde yeniden bağımsızlık tohumları serpilmiş, yeni umutlar yeşermiştir"

KTO AB BİLGİ MERKEZİ’NDEN AVRUPA GÜNÜ’NDE İFTAR YEMEĞİ

Kayseri Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi, Kocasinan Belediyesi iş birliğinde Avrupa Günü dolaysıyla iftar yemeği düzenlendi

KTO AB BİLGİ MERKEZİ, ÇOCUKLARI " AB BİLİM KARAVANI" İLE TANIŞTIRDI

KADINLAR, "GİRİŞİMCİ ANNELERDEN GİRİŞİMCİ ÇOCUKLARA" PANELİNDE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN GÜLSOY'UN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Başkan Gülsoy: “Annelik, çocuklarına adanmış bir hayatın, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek büyük bir fedakârlığın ve sabrın adıdır”

KADINLAR ÇARŞISI HEYKELİ YENİLENDİ

KAYSERİ AB BİLGİ MERKEZİ’NDEN KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

KTO’DA, DEĞİŞEN YAPI DENETİM SİSTEMİ ANLATILDI

Kayseri İş Dünyası ve Kayseri Milletvekilleri Bir arada

KTO, TOBB’UN 75. GENEL KURULU İÇİN ANKARA’DA

Nisan ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Başkan Gülsoy: "Milletin geçimini kolaylaştırmak adına herkes üzerine düşeni yapmalı"

'Kuşaklararası Şirket Yönetimi ile Kurumsal Gelecek Projesi' eğitimleri başladı

BAŞKAN GÜLSOY “16. UFUK TURU”NA KATILDI

BAŞKAN GÜLSOY, TEMSİLİ OLARAK MAKAMINI ÇOCUKLARA DEVRETTİ

KTO’DA İŞ HUKUKU SEMİNERİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN GÜLSOY'UN BERAT KANDİLİ MESAJI

DUYURU

Sn. Üyemiz; 19 Nisan 2019 Cuma günü saat 17.00'de Odamız Konferans Salonunda gerçekleşecek ‘’İŞ HUKUKUNDA GÜNCEL SORUNLAR BİLGİLENDİRME SEMİNERİ’’ konulu bilgilendirme seminerine teşriflerinizi dileriz.

Başkan Gülsoy’un Şehitler Haftası Mesajı

KTO BAŞKANI GÜLSOY, YAPISAL DÖNÜŞÜM PAKETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Gülsoy; "Reel sektörün beklentilerini karşılayan bu paketle, ekonomimizi güçlendirerek, hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz."

KTO MESLEK KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANDI

Başkan Gülsoy: "Komitelerde alınan kararlar, yönetimimize iletilen öneriler, talepler sadece kâğıt üzerinde kalmıyor. Önce kendi içimizde konuşularak, daha sonra ilgili makamlara iletilmek suretiyle çözüme kavuşturuluyor. "