BAŞKAN GÜLSOY TÜİK AĞUSTOS AYI İHRACAT RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ağustos Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

KTO’DA SEÇİM ÖNCESİ SON MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

1 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Kayseri Ticaret Odası Organ Seçimleri öncesi son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

GÜLSOY: ŞOV YAPMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, "Şov yapmak bizim işimiz değil. Kırmızı listenin karşısına kim çıkarsa rakiptir, tulum çıkartacağım" dedi.

KTO’DA YILIN AHİSİ ÖZBIYIK’A KAFTANI TÖRENLE GİYDİRİLDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından ‘Yılın Ahisi’ seçilen kentin tanınmış hayırsever işadamlarından Bekir Özbıyık’a, düzenlenen törenle ‘Ahilik Kaftanı’ giydirildi.

5 YILDIZLI AKREDİTE ODA OLAN KAYSERİ TİCARET ODASI’NA BİR ÖDÜL DAHA

TOBB Akreditasyon Sistemi Denetimini başarıyla geçen Kayseri Ticaret Odası, Tüm Ticaret Odaları arasında aldığı puanla 3’ncü oldu.

KTO’DA E-TİCARET ZİRVESİ İKİNCİ GÜNÜNDE HIZ KESMEDİ!

Kayseri Ticaret Odası organizasyonuyla e-ticaret ve e-ihracat zirvesi ikinci gününde keynote sunumlar, iki farklı panel ve B2B Matchmaking etkinliği düzenlendi.

GÜLSOY: DEĞİŞEN DÜNYA İÇİNDE NEREDE KONUMLANACAĞIMIZI BİLMEMİZ GEREKİYOR

Kayseri Ticaret Odası organizasyonuyla Orta Anadolu iş dünyası e-ticaret ve e-ihracat için bir araya geldi.

“KÜRESEL ZORLUKLARA KARŞI EKONOMİMİZ İHRACAT ÖNCÜLÜĞÜNDE BÜYÜMEYE VE YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK”

KTO Başkanı Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Gayri Safi Yurt İçi Hasıla (GSYH) 2022 yılı ikinci çeyrek verilerini değerlendirdi.

“30 AĞUSTOS ZAFERİ, YOK EDİLMEK İSTENEN BİR MİLLETİN YEDİNEN DOĞUŞUDUR”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“TEMMUZ’DA 280 MİLYON 139 BİN DOLAR İHRACAT YAPTIK”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Temmuz Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

GÜLSOY : TİCARET ODASI SEÇİMİ 1 EKİM’DE DÜNYA TİCARET MERKEZİ’NDE YAPILACAK

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Ağustos Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. 4,5 yıllık görev süresince gerçekleştirilen projeler ile yapılan yatırımları değerlendiren Başkan Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Odası seçimlerinin 1 Ekim Cumartesi günü Dünya Ticar

BAŞKAN GÜLSOY’DAN MALAZGİRT ZAFERİ'NİN 951.YILI VE ZAFER HAFTASI MESAJI!

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 951’nci Yılı ve Zafer Haftası’nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KAYSERİ TİCARET ODASI ÜYELERİNİ DİJİTAL TİCARETE TAŞIYOR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından yürütülen “Kayseri E-Ticaret ve E-İhracat Danışmanlık Ofisi Projesi” başladı.

“EPDK lisanssız elektrik üretimine ilişkin yönetmelik değişikliği yeniden gözden geçirmeli”

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yürürlüğü alınan “Lisansız Elektrik Üretimi” ile ilgili yönetmelik değişikliğinin son 15 senedir büyüyen ve kamuoyunda büyük takdir toplayan yenilenebilir enerji kaynak

KTO VE KAYSO'DAN SANAYİCİLERE YÖNELİK ORTAK GES TOPLANTISI

Kayseri iş dünyası, GES Yönetmeliğindeki yapılan değişikliği istişare toplantısı ile değerlendirdi.

TİCARET BAKANI MUŞ KTO'DA İŞ ADAMLARININ SORUNLARINI DİNLEYEREK İSTİŞARELERDE BULUNDU

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye İhracat Seferberliği toplantısına katılmak için geldiği Kayseri’de İş ve Ekonomi Dünyası ile Ticaret Odası’nda buluştu.

BAŞKAN GÜLSOY TÜİK HAZİRAN AYI İHRACAT RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Haziran Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

GÜLSOY : ÖNÜMÜZDEKİ 10 YILA YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DAMGASINI VURACAK

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Temmuz Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Kent ve ülke ekonomisindeki güncel gelişmeleri, küresel sorunların sektörlere yansımalarını değerlendiren Başkan Ömer Gülsoy, “Önümüzde 10 yıla yeşil ve dijital dönüşüm damgasını v

KTO BAŞKANI GÜLSOY, YKS SAYISAL TÜRKİYE BİRİNCİSİNİ KONUK ETTİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda Sayısal Türkiye birincisi olan Bahadır Selim Bakla, ailesi ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

BAŞKAN GÜLSOY, YKS TÜRKİYE İKİNCİSİ TORUN’U AĞIRLADI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda eşit ağırlık Türkiye ikincisi olan Yusuf Selim Torun, ailesi ve öğretmenleri ile bir araya geldi.