GÜLSOY : GURBETÇİLER ESNAFA 'DOPİNG' OLACAK

Kayseri Ticaret Odasi (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, gurbetçilerin gelmesiyle beraber çarsıda hareketliliğin artacağını söyleyerek, “Gurbetçilerimiz geldikleri zaman özellikle Anadolu’ya bir hareket veriyorlar” dedi.

KTO VE KAYSO İŞBİRLİĞİ İLE MOLDOVA TİCARET VE YATIRIM FIRSATLARI TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) koordinatörlüğünde Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor’un katılımıyla ‘Moldova Ülke Günü, Ticaret ve Yatırım Fırsatları Toplantısı’ çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

KTO VE KAYSERİ AB BİLGİ MERKEZİ ÇEVRE İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri AB Bilgi Merkezi tarafından ‘’Çevre İçin Harekete Geç - görmezden gelme’’ projesi kapsamında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde olan Koramaz Vadisi’nde doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği yapıldı.

MHP İL BAŞKANI TOK VE YÖNETİMİNDEN KTO’YA ZİYARET

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’a nezaket ziyaretinde bulundular.

KAYSERİ ŞEKER’DEN KAYSERİ TİCARET ODASI'NA ZİYARET

’SİZİN ORALARIN NESİ MEŞHUR ? ’ KAYSERİ’DE

GÜLSOY : “MAYIS AYINDA 237 MİLYON 868 BİN DOLAR İHRACAT YAPTIK”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Mayıs Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

BAŞKAN GÜLSOY İLK ÇEYREK BÜYÜME RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

KAYSERİ, GİRİŞİMCİLİĞİNİ DÜNYAYA 4 BİN YILLIK TABLETLERLE ANLATACAK

GÜLSOY: DARBELER UNUTULMAZ YARALAR AÇMIŞ, ÜLKEMİZİ HER ALANDA GERİYE GÖTÜRMÜŞTÜR

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

BAŞKAN GÜLSOY, İSO 500 LİSTESİNE GİREN KAYSERİ FİRMALARINI KUTLADI

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 araştırması sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

KTO MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, COVİD-19 pandemisinde düşen vaka sayıları sonrası yüz yüze gerçekleştirildi.

GÜLSOY : 157. YILINDA ÇERKEZ SÜRGÜN VE SOYKIRIMINI LANETLİYORUM

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy,

İSTİKLAL MARŞI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI’NDA ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ TÖRENLE VERİLDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde okul öncesi ve ilkokul kategorisinde ilk kez düzenlenen “İstiklal Marşı Güzel Okuma’ Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN ÖMER GÜLSOY'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

KAYSERİ TİCARET ODASI ‘HATIRA ORMANI’ KURULUYOR

Kayseri Ticaret Odası, şehrin girişi olan Boğazköprü Kuzey Çevreyolu mevkiinde hatıra ormanı kuruyor.

KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

BAŞKAN GÜLSOY’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KTO’DAN KOSGEB HIZLI DESTEK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Kayseri Ticaret Odası, eğitim toplantıları kapsamında KOSGEB Hızlı Desteklerinden üst düzeyde faydalanılması amacıyla, bilgilendirme semineri düzenledi.