Kayseri Ticaret Odası’nda e-ticaret ve e-ihracat zirvesi

Kayseri Ticaret Odası organizasyonuyla Orta Anadolu iş dünyası e-ticaret ve e-ihracat için bir araya geldi.

KAYSERİ TİCARET ODASI’NDA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Kayseri AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen AB-Türkiye Gençlik İklim Forumu, Kayseri Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

KTO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY ÜÇÜNCÜ ÇEYREK BÜYÜME RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye’nin 2021 yılı 3. çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

KAYSERİ’NİN İHRACATI İLK 10 AYDA YÜZDE 42,2 ARTTI

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

BAŞKAN ÖMER GÜLSOY’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KTO BAŞKANI ÖMER GÜLSOY’DAN 10 KASIM MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KAYSERİ TİCARET ODASI HATIRA ORMANI’NA FİDANLAR TÖRENLE DİKİLDİ

Kayseri Ticaret Odası tarafından oluşturulan Hatıra Ormanı’nda binlerce fidan toprakla buluşturuldu.

GÜLSOY : CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN MÜŞTEREK VAZİFESİDİR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KTO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

GÜLSOY : “EYLÜL AYINDA 340 MİLYON 815 BİN DOLAR İHRACAT YAPTIK”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Eylül Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

KTO, COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ YÖREX FUARI’NDA TANITTI

Kayseri Ticaret Odası (KTO), Antalya’da bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’te açtığı stant ile yine göz doldurdu.

KTO’DA E-İHRACATIN GELECEĞİ VE ALİBABA.COM’A AVANTAJLI ÜYELİK KONUŞULDU

Kayseri Ticaret Odası, Alibaba.com Türkiye Temsilcilerinden TradeFive işbirliği yaparak üyelerine yönelik yeni ihracat pazar fırsatları ve potansiyel müşteriler ile özel avantajlar sunan bir toplantı gerçekleştirdi.

KTO Başkanı Ömer Gülsoy’dan Mevlid Kandili Mesajı

Kayseri Ticaret Odası(KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği gün olan Mevlit Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN GÜLSOY : MİLLİ SAVUNMA SANAYİİNDEKİ YATIRIMLARA ÖZ SERMAYEMİZLE HAZIRIZ

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından Kayseri Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen ‘Kayseri Savunma Sanayii İl Buluşması’ programına katıldı.

TOBB ve Visa’dan 1,5 milyon KOBİ’ye Akıllı KOBİ ile dijital dönüşüm daveti

TOBB ve Visa, Akıllı KOBİ Platformu’nun hizmete açıldığını duyurdu. Platform, KOBİ’lerin dijital dönüşüm üssü olmayı hedefliyor.

GÜLSOY : “AĞUSTOS AYINDA 306 MİLYON 170 BİN DOLAR İHRACAT YAPTIK”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ağustos Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

KTO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINA MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI PALANCIOĞLU KONUK OLDU

Kayseri Ticaret Odası (KTO), Eylül ayı olağan meclis toplantısını Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi.

KTO’DA YILIN AHİSİ ÖZHAMURKAR’A KAFTANI TÖRENLE GİYDİRİLDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından ‘Yılın Ahisi’ seçilen kentin tanınmış hayırsever işadamlarından Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mustafa Nevzat Özhamurkar’a, düzenlenen törenle ‘Ahilik Kaftanı’ Başkan Ömer Gülsoy ile Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan

BAŞKAN GÜLSOY İKİNCİ ÇEYREK BÜYÜME RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, 2021 yılı ikinci çeyrek verilerini değerlendirdi.