KTO BAŞKANI ÖMER GÜLSOY’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gülsoy, yayınladığı kutlama mesajında, öğretmenliğin emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen en onurlu mesleklerden biri olduğ

KAYSERİ ODA VE BORSA BAŞKANLARINDAN TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

Kayseri’de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Oda ve Borsa Başkanları, Ankara’ya çıkarma yaptı.

MOLDOVA CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ’NDEN KTO’YA ZİYARET

Moldova Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Dmitri Croıtor, Kayseri Ticaret Odası’na (KTO) bir ziyaret gerçekleştirdi.

KTO YÖNETİMİ HATIRA ORMANI’NA FİDAN DİKTİ

Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Başkanı ve Başkanlık Divanı tarafından geçtiğimiz yıl oluşturulan KTO Hatıra Ormanı’na yeni fidanlar dikildi.

KAYSERİ TİCARET ODASI BAŞKANI ÖMER GÜLSOY’DAN 10 KASIM MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

KTO’da ‘Sanayide Kadın Eli Projesi’nin lansmanı yapıldı

KAYSERİ TİCARET ODASI AB BİLGİ MERKEZİ’NDEN “YENİLENEBİLİR ENERJİ VE ENERJİNİN GELECEĞİ” PANELİ

Avrupa Birliği İklim Diplomasisi Haftası etkinlikleri kapsamında, Kayseri Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi, Abdullah Gül Üniversitesi ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile “Yenilenebilir Enerji ve Enerjinin Geleceği” konulu panel düzenlendi.

GÜLSOY : Togg ülkemizin yüz akı bir atılımın adıdır. Ekonomin vitesi Togg’la yükselecek

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy ile Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan, Türkiye’nin yerli ve milli elektrikli otomobili Togg’un Gemlik Kampüsü’nde banttan indirilmesi töreninde tarihe şahitlik etti.

BAKAN VARANK’TAN KAYSERİ TİCARET ODASI’NA PROJE ÖDÜLÜ

Kayseri Ticaret Odası (KTO), Avrupa Birliği (AB) desteği ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından yürütülen ENHANCER programı kapsamında, “Kayseri Girişimcilik ve Uluslararası Ticaret Merkezi Projesi” ile ödüle layık görüldü.

BAŞKAN GÜLSOY TÜİK EYLÜL AYI İHRACAT RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Eylül Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

GÜLSOY: CUMHURİYET YENİDEN DOĞUŞTUR, ŞAHA KALKIŞTIR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gülsoy mesajında; “Cumhuriyet yeniden doğuştur, şaha kalkıştır. Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak,

KTO’DA YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası’nda yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Ekonomideki son gelişmeleri değerlendiren Başkan Ömer Gülsoy, “Küresel değişimlerle birlikte gelen fırsatları, Türkiye adına büyük imkan olarak görüyoruz " ifadelerini kullandı

BAŞKAN GÜLSOY : KAMU MÜTEAHHİTLERİMİZİN SORUNLARI ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, "Kamuya iş yapan müteahhitlerimiz zor durumda. Acilen sicil affı, teminat mektuplarının iadesi, şartsız tasfiye kararı hususunda düzenleme yapılmasını talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

KAYSO VE KTB YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÜLSOY’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

KTO BAŞKANI GÜLSOY MAZBATASINI ALDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Ömer Gülsoy törenle mazbatasını aldı.

KAYSERİ TİCARET ODASI'NDA YENİ YÖNETİM LİSTESİ SEÇİMLE BELİRLENDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclis Salonunda yapılan seçimle Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ile TOBB Genel Kurul Delegeleri belirlendi.

BAŞKAN GÜLSOY’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası(KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği gün olan Mevlit Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN GÜLSOY TÜİK AĞUSTOS AYI İHRACAT RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ağustos Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

KTO’DA SEÇİM ÖNCESİ SON MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

1 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Kayseri Ticaret Odası Organ Seçimleri öncesi son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

GÜLSOY: ŞOV YAPMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, "Şov yapmak bizim işimiz değil. Kırmızı listenin karşısına kim çıkarsa rakiptir, tulum çıkartacağım" dedi.