KTO Başkanı Gülsoy: Haziran'dan itibaren yeniden büyüme trendine gireceğiz

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, "Özellikle Haziran ayından sonra yeniden büyüme trendine gireceğimizi ticaretimizin daha iyi olacağını eminiz" dedi.

BAŞKAN GÜLSOY REEL SEKTÖRÜN SORUN VE TALEPLERİNİ BAKAN VARANK’A AKTARDI

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla yapılan video konferans toplantısında reel sektörün sorun ve taleplerini aktardı.

GÜLSOY: DARBELER, ACILARLA ÜLKEMİZİ HER ALANDA GERİYE GÖTÜRDÜ

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

KTO Başkanı Gülsoy'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

GÜLSOY : 156. YILINDA ÇERKEZ SÜRGÜN VE SOYKIRIMINI LANETLİYORUM

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, "21 Mayıs Çerkes Sürgünü'nün 156. yılı" dolayısıyla bir açıklama yaptı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : KADİR GECESİ GÜNAHLARDAN ARINMA GECESİDİR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kur’an’da bin aydan hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN 19 MAYIS MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : KREDİLER TABANA YAYILMALI, SİCİL AFFI GERÇEK MANADA UYGULANMALI

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, salgının ekonomide dengeleri değiştirdiğini belirterek, “Finansmana erişim noktasında sıkıntı yaşanıyor. Bankalar sicil sıkıntısından dolayı kredi vermekten kaçınıyor. “ dedi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : "ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞALIM"

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, toplumu engelli bireyler konusunda daha duyarlı olmaya ve zihinlerdeki engelleri kaldırmaya davet ederek "Engelleri hep birlikte aşalım." dedi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, “Bizler yılın her gününü Anneler Günü olarak bile kutlasak yine de haklarını ödeyemeyiz” dedi.

KTO ÜYELERİNE İKİNCİ KREDİ DESTEĞİ CANSUYU KREDİSİ

ANADOLU’NUN TİCARET MERKEZİ KAYSERİ’DE NEFES KREDİSİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Kayseri’de TOBB’a bağlı 6 Oda Başkanı, video konferansla ortak bir basın toplantısı yaparak Nefes Kredisi’nin hayatı geçirildiğini söyledi.

KAYSERİ TİCARET ODASI (KTO) KOBİ FİNANSMAN PROJESİ

KTO Üyeleri, Online işlemler üzerinden ücretsiz alacakları Faaliyet Belgesi ile başvurarak Yıllık % 7,5 Faizle 50 Bin Lira ile 100 Bin Lira arasında kredi kullanabilecek.

KTO’DA MART – NİSAN MECLİS TOPLANTILARI VİDEO KONFERANSLA YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Mart - Nisan ayı Meclis Toplantısı, Koronavirüs (COVİ7-19) salgını nedeniyle tarihinde ilk defa video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN 23 NİSAN VE 100. YIL KUTLAMA MESAJI

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Milli Egemenliğimizin 100'üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

KTO ÜYELERİNE 50 BİN ADET MASKE DAĞITTI

Kayseri Ticaret Odası (KTO), Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında 50 bin adet maskeyi üyelerine ve vatandaşlara dağıttı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN ÖZEL BANKALARA ÇAĞRI : "RİSK ALIN, İŞ DÜNYASININ YANINDA OLUN"

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, kamu bankalarına teşekkür ederken, özel bankalara da "Risk alın, iş dünyasının yanında olun" çağrısında bulundu.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : ÜYELERİMİZ, MÜCBİR SEBEP KAPSAMININ GENİŞLETİLMESİNİ BEKLİYOR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, "mücbir sebep" hükümlerinden faydalandırılacak sektörlerin kapsamının genişletilmesi çağrısında bulundu.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Polis haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

ŞEHİR DIŞINA TİCARİ FAALİYET İÇİN ÇIKACAK ÜYELERİMİZE DUYURU

Üretim ve ticari faaliyetlerini devam ettiren firmalarımızın personellerinin şehir dışına çıkması, ürün sevkiyatları ve personel görevlendirmesi hakkında neler yapması gerekir.