GÜLSOY : ESKİ BAŞKANLARIMIZIN ADINI HER DAİM YAŞATACAĞIZ

Kayseri Ticaret Odası’nda protokolün katılımıyla çifte açılış gerçekleştirildi.

KTO ESKİ HİZMET BİNASINA YAPILACAK OLAN MÜZE İLE KAYSERİ’NİN TİCARİ ZEKASI İLE TİCARİ KÜLTÜRÜ SERGİLENECEK

Kayseri Ticaret Odası’nın yaklaşık 80 yıllık hizmet veren eski hizmet binası Ticaret Müzesi’ne dönüştürülecek.

KTO’DAN ‘MASKE, MESAFE, HİJYEN´ DENETİMİ!

KTO Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Uyar, koronavirüs tedbirleri kapsamında Hastane Caddesi’nde maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

KTO’DA ULAŞIM A.Ş. ÇALIŞANLARINA MESLEKİ YETERLİLİK BELGELERİ BAŞKAN GÜLSOY TARAFINDAN VERİLDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, 'Mahir Eller Projesi' kapsamında Mesleki Yeterlilik Sınavını başarıyla tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. çalışanlarına belgelerini verdi.

KATOTAM TAHKİM HUKUKU HAKEM EĞİTİMİ TAMAMLANDI

KATOTAM Tahkim Davalarında görev alacak olan hakemlerin oluşturulması için düzenlenen ‘Tahkim Hukuku Hakem Eğitimi’ tamamlandı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN KAZANCILAR ÇARŞISI’NDA DENETİM!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ticaretin kalbinin attığı yer olan Kazancılar Çarşısı’nda denetim yaptı.

KTO BAŞKANI ÖMER GÜLSOY: KARDEŞ AZERBAYCAN’IN HAKLI MÜCADELESİNDE YANINDAYIZ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, “Kardeş Azerbaycan ordusunun, 30 yıldır Ermeniler tarafından işgal edilen ‘öz topraklarını’ geri alma mücadelesini takdir ve dua ile destekleyerek takip ediyoruz” dedi.

GÜLSOY : “EYLÜL’DE 236 MİLYON 360 BİN DOLARLIK İHRACAT YAPTIK”

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Eylül Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

BAŞKAN GÜLSOY’DAN HASTANE CADDESİ’NDE KORONAVİRÜS DENETİMİ!

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, koronavirüs tedbirleri kapsamında sağlık sektörünün yoğunlukta olduğu Hastane Caddesi’nde denetim yaptı.

KTO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINDA ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Eylül ayı Meclis Toplantısı, Koronavirüs (COVİ7-19) salgını tedbirleri kapsamında, video konferans yöntemiyle dijital ortamda gerçekleştirildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN HUNAT ÇARŞISI’NDA KORONAVİRÜS DENETİMİ!

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, koronavirüs tedbirleri kapsamında bu kez de kent merkezinde bulunan Hunat Çarşısı’nda denetim yaptı.

KTO İLE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AVM’DE KORANAVİRÜS DENETİMİ!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin ile birlikte KAYSERmall Alışveriş Merkezi’nde denetimlerde bulundu.

GÜLSOY : “AĞUSTOS’TA 205 MİLYON 32 BİN DOLARLIK İHRACAT YAPTIK”

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri’de Ağustos ayında ihracatın, geçtiğimiz yıla oranla yüzde 12,40 büyüdüğünü belirterek 205 milyon 32 bin dolar ihracat yapıldığını açıkladı.

KTO İŞLETMELERİ VİRÜSE KARŞI UYARDI

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, 21 ayrı sektör için hazırlanan ‘Kontrollü Sosyal Hayat Çalışma Rehberi’ afişlerini üyelerine dağıttıklarını söyledi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN ‘30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KTO PERSONELİ UYGULAMALI YANGIN TATBİKATI YAPTI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) personeli, yangın ve olası afetlere karşı uygulamalı acil durum eylem planı tatbikatı yaptı. Gerçeği aratmayan tatbikatta heyecanlı anlar yaşandı.

KTO’DA AĞUSTOS MECLİS TOPLANTISI VİDEO KONFERANSLA YAPILDI

KTO Ağustos ayı meclis toplantısı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, video konferans yöntemiyle yapıldı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN ZAFER HAFTASI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi ve Zafer Haftası'nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KTO’DA OTEL, LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ YETKİLİLERİNE HİJYEN EĞİTİMİ

Kayseri Ticaret Odası, 40. Meslek Komitesi Otel , Lokanta ve Eğlence Yerleri ve Benzeri Hizmet Firmaları üyelerine yönelik Hijyen eğitimi gerçekleştirdi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY YAŞAM MERKEZİNDE KORANAVİRÜS DENETİMİ YAPTI

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, koronavirüs tedbirleri kapsamında Mix Kayseri Yaşam Merkezi’nde denetim yaptı.