KTO’DA YILIN AHİSİ ÖZHAMURKAR’A KAFTANI TÖRENLE GİYDİRİLDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından ‘Yılın Ahisi’ seçilen kentin tanınmış hayırsever işadamlarından Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mustafa Nevzat Özhamurkar’a, düzenlenen törenle ‘Ahilik Kaftanı’ Başkan Ömer Gülsoy ile Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan

BAŞKAN GÜLSOY İKİNCİ ÇEYREK BÜYÜME RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, 2021 yılı ikinci çeyrek verilerini değerlendirdi.

KAYSERİ TİCARET ODASI AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

BAŞKAN GÜLSOY'DAN ‘30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’ MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“ZAFERLERLE DOLU ŞANLI BİR TARİHE SAHİBİZ”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi ve Zafer Haftası’nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kayseri Model Fabrika’dan 1. Öğren Dönüş Projesi Lansman Toplantısı

Kayseri Model Fabrika’nın 1’inci Öğren-Dönüş Projesi lansman toplantısı yapıldı.

KAZANCILAR ÇARŞISI’NA YENİ PROJE

Kayseri’de finansın kalbinin attığı yer, şehrimizin misafir odası olan Kazancılar Çarşısı için hazırlanan yenileme projesinin tanıtımı Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.

KTO Başkanı Gülsoy ve KAYSO Başkanı Büyüksimitci Savunma Sanayii Fuarı’nda

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, IDEF'21, 15’inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’na katılarak Kayserili firmaları ziyaret etti.

KTO, KAYSO VE KTB’DEN ORMAN YANGINI MAĞDURLARINA DESTEK!

Kayseri Ticaret Odası (KTO), Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve Kayseri Ticaret Borsası (KTB), Antalya’da çıkan orman yangınlarında mağdur olan çiftçilere yardım elini uzattı. Düzenlenen ortak yardım kampanyası ile 27 ton küçükbaş hayvan yemi, yangın bölgesi

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI DEMİRCİ'DEN KTO'YA YAPILANDIRMA ZİYARETİ

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Sezer Sarı, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’u ziyaret ederek, "7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmas

GÜLSOY : “TEMMUZ AYINDA 242 MİLYON 451 BİN DOLAR İHRACAT YAPTIK”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Temmuz Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

KAYSERİ TİCARET ODASI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayarak tüm islam aleminin bayramını kutladı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY : 15 TEMMUZ TÜRKİYE’NİN VAROLUŞU VE DİRİLİŞİDİR

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 15 Temmuz 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY ISO İKİNCİ 500’E GİREN 12 KAYSERİ FİRMASINI KUTLADI

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye’nin En büyük İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırması sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

KTO’DAN KOSGEB KREDİ PROGRAMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Kayseri Ticaret Odası, KOSGEB Hızlı Desteklerinden üst düzeyde faydalanılması amacıyla, ikinci kez bilgilendirme semineri düzenledi.

GÜLSOY : “HAZİRAN AYINDA 309 MİLYON 221 BİN DOLAR İHRACAT YAPTIK”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Haziran Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

KTO HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISINA KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI ÇOLAKBAYRAKDAR KONUK OLDU

Kayseri Ticaret Odası (KTO), Haziran ayı olağan meclis toplantısını Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı konuk ederek yüz yüze gerçekleştirdi.

KTO’DA TAHKİM VE ARABULUCULUK MERKEZİ RUHSATNAME TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Kayseri Ticaret Odası’nda Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nde 125 Hakeme Ruhsatları törenle verildi.

GÜLSOY : GURBETÇİLER ESNAFA 'DOPİNG' OLACAK

Kayseri Ticaret Odasi (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, gurbetçilerin gelmesiyle beraber çarsıda hareketliliğin artacağını söyleyerek, “Gurbetçilerimiz geldikleri zaman özellikle Anadolu’ya bir hareket veriyorlar” dedi.