Sweets & Snacks Expo Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı 2020

27 Kasım 2019 , Çarşamba 09:55


Chicago/ Amerika Birleşik Devletleri'nde, 19-21 Mayıs 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Sweets & Snacks Expo Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı'nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu'nun İstanbul İhracatçı Birliğince gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Sweets & Snacks Expo; 2019 yılında 850'den fazla katılımcıya ve 90'dan fazla ülkeden 18.000'in üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Şekerleme ve atıştırmalık ürün sektöründe 150 milyar dolarlık payın temsil edildiği söz konusu fuarın, gerek A.B.D. pazarında gerekse A.B.D. ile serbest ticaret antlaşması bulunan Kanada ve Meksika pazarlarında yer alabilmek adında firmalarımıza önemli fırsatlar sunacağı düşünülmektedir. Sweets & Snacks Expo 2020 fuarına milli katılım organizasyonu ile iştirak eden firmalara, Birlikçe aşağıdaki hizmetler verilmektedir;

· Stand alanının kiralanması, stand inşaatı, dekorasyonu ve temizliği

· Katılımcı ürünlerinin nakliyesi, gümrüklemesi ve standlara teslimi

· Fuar resmi kataloğunda, fuar resmi internet sitesinde ve fuarda ziyaretçilere dağıtılmak üzere İstanbul'da hazırlanan katılımcı kataloğunda yer alma

· Fuara giriş kartı temini

· Fuar süresince ofis ve iletişim araçları (internet-telefon-vb) ile ikram hizmetlerinden faydalanma

Bahse konu fuarda katılımcı olarak yer almak isteyen üyelerimizin, ek'te yer alan Ön Başvuru Formu'nu, firma kaşesi ve yetkilisi imzasıyla beraber doldurarak, 12 Aralık 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr adresine e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

İlgililere duyurulur,

Ayrıntılı Bilgi için:
Hububat Koordinasyon Şubesi
Gürkan KARAMAN
İsmail Berkay ÜNLÜ
Tel: 0212 454 05 00 - 2263/ 1538
Fax:0212 454 05 01-02
E-Mail: hububat@iib.org.tr

EK: Ön Başvuru Formu (1 sayfa)

İlgili Dosyalar


Dosya Adı

Dosya Boyutu



SSE 2020 On Basvuru Formu.doc

149,50 KB

İndir

Bu sayfa en son 22.11.2019 tarihinde güncellenmiştir