ASD MARKET WEEK Ağustos 2021 Fuarı

19 Ekim 2020 , Pazartesi 09:09

Sayın Üyemiz,

22-25 Ağustos 2021 tarihleri arasında ABD/Las Vegas'ta düzenlenecek olan ASD MARKET WEEK fuarına Türkiye milli katılımının Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Fuar tarihlerinde herhangi bir değişiklik olması durumunda bilgi verilecek olup fuara katılmayı talep eden firmaların 23.11.2020 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Stil: Giyim, Ayakkabı, Çanta, Moda Aksesuarları: Eldiven, Şapka, Şemsiye, Atkı, Kravat, Kemer, Gözlük, Takı v.b.

Ev Aksesuarları ve Hediyelik Eşyalar: Banyo Tekstili ve Aksesuarları, Yatak Odası Tekstili ve Aksesuarları, Ev Tekstili, Zücaciye, Tencere / Tava / Mutfak Ekipmanları, Küçük Ev Aletleri, Ev Dekorasyonu, Seramik ve Plastik Ürünler

Kozmetik ve Güzellik Ürünleri: Saç, Tırnak Ve Cilt Bakım Ürünleri, Parfüm ve Losyonlar, Her Türlü Kozmetik ve Bakım Ürünleri

El Yapımı Ürünler: El Yapımı Tekstil, Nakışlı Ve Tığ İşi Ürünler, Şallar, Takı

50.000'den fazla ithalatçı, distribütör ve toptancının ziyaret ettiği ve 2700 katılımcısı bulunan ve katılımcıların fuar sırasında satış yapabildiği dünyanın en büyük uluslararası ticaret platformu olan ASD Market Week yılda 2 defa düzenlenmektedir. Fuar İdaresinin geçen yılı baz alarak verdiği bilgilere göre; ortalama bir alıcı fuar sırasında, yüzlerce ürün kategorisinde yıllık 2,8 milyar dolara eşdeğer olarak fuar başına 82.500 dolar harcamaktadır.

Ticaret Bakanlığı tarafından ABD Hedef Ülkeler Listesi'nde yer aldığı açıklanmıştır.“2017/4 sayılı Karar” çerçevesinde Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılım bedelinin yaklaşık %70'i destek kapsamında olup firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 117.000 Türk Lirası'na kadar desteklenecektir.

Katılım Bedeli: Tahmini 1162 $/m2 (nakliyesiz)

Katılım bedeline;

Yer kirası,

Özel stant konstrüksiyonu,

Stand genel ve günlük temizlik hizmeti,

Kataloğa giriş bedeli,

Elektrik ve internet bağlantısı,

Genel Sekreterliğimizce hazırlanan firma broşüründe yer alma

Fuarda yer alacak ürün grupları aşağıda belirtilmektedir;

İlgili kişiler:

Sultan Bayrak ( Dahili: 1201 )

Aydan Hançer ( Dahili: 1205 )

E-mail: fuar@akib.org.tr

Bilgilerinize sunarız.