1.İsrail Türk İhraç Ürünleri Fuarı

10 Ocak 2020 , Cuma 15:53

Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nden aldığımız 08.01.2020 tarihli yazıda, 3-5 Haziran 2020 tarihleri arasında İsrail/Tel Aviv’de bu yıl ilk kez Akdeniz İhracatçı Birlikleri organizasyonunda “Türk İhraç Ürünleri Fuarı” milli katılımı organize edilmesi planlandığı belirtilmektedir.

Yazının devamında, Milli katılım organizasyonunun genel olarak, tüm ihracatçı firmalara yönelik olduğu ve tüm ihracat ürünlerini kapsadığı ifade edilmekte ve aynı zamanda yerel ve yabancı yatırımcılar ile hükümet temsilcileri arasında yatırım fırsatları, ortaklıkları ve ticari alanda iş birliklerini görüşme imkânı sunacağı belirtilmektedir.

Fuar için son başvuru günü 31.01.2020 olarak belirlenmiştir.

Detaylı bilgilere ( http://www.akib.org.tr/ ) adresindeki ‘‘Fuarlar” sayfasından ve aşağıda iletişim bilgileri paylaşılan yetkililer aracılığıyla ulaşılabilmektedir.

İlgililere duyurulur,

Ayrıntılı Bilgi: