Boydak Holding Tedarikçi Buluşması

7 Ekim 2019 , Pazartesi 11:39

Sayın Üyemiz,

Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası ve Boydak Holding A.Ş. işbirliğinde “Boydak Holding Tedarikçi Buluşması” etkinliği düzenlenecektir. Sonuçları itibariyle Kayseri Sanayisine katkıda bulunacağını düşündüğümüz bu etkinlikte, Boydak Holding A.Ş. çatısı altında faaliyetlerini sürdüren aralarında İstikbal Mob.San.ve Tic. A.Ş, Bellona Mob.San.ve Tic. A.Ş, Mondi Yatak Yorgan San.ve Tic. A.Ş gibi Türkiye’nin önde gelen markalarının bulunduğu Mobilya imalat firmalarının üretimlerini sürdürürken yan sanayiden ihtiyaç duydukları ve dışarıdan tedarik ettikleri ürünlerin, ambalaj malzemelerinin Kayseri sanayisinden karşılanmasının temini için Odamız üyesi firmaların bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.

“Boydak Holding Tedarikçi Buluşması” 08 Ekim 2019 Salı günü saat 15:00-17:00 arasında Kayseri Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek olup katılmak isteyen firma temsilcilerinin https://www.kisa.link/MbF3 link adresinden ya da 245 10 50 (1416) telefon numarasından kayıt yaptırmalarını rica ederiz.