9-13 Ekim 2019 Kayseri 8. Mobilya Fuarı Duyurusu

2 Temmuz 2019 , Salı 15:50
9-13 Ekim 2019 Kayseri 8. Mobilya Fuarı Duyurusu

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kayseri Marangozlar Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası'nın değerli destekleri ile Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) ve Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan K.MOB 2019,Kayseri 8. Mobilya Fuarı, 9-13 Ekim 2019 tarihleri arasında Kayseri OSB-TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkez'inde gerçekleştirilecektir.

Sektörel rakiplerini yakından görmek ve yeniliklere entegre olmak isteyen katılımcılarımızın binlerce potansiyel müşteriye ulaşabilecekleri Kayseri 8. Mobilya Fuarı sektöründe Anadolu'nun en büyük mobilya fuarı olmaya hazırlanıyor.