POSIDONIA 2020 ULUSLARARASI GEMİCİLİK FUARI HK.

24 Ekim 2018 , Çarşamba 06:48

POSIDONIA 2020 ULUSLARARASI GEMİCİLİK FUARI HK.

İstanbul İhracatçı Birlikleri'nden alınan yazıda, Atina/Yunanistan'da 01-05 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan POSIDONIA 2020 Uluslararası Gemicilik Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonunun, Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği'nce 4. kez organize edilmesi planlandığı bildirilmiştir.

2020 yılında 26.sı düzenlenecek olan fuar, 2018 yılında, 110 farklı ülkeden 23.527 ziyaretçiye ev sahipliği yapmış, dünyanın önde gelen gemi yapımı ve denizcilik fuarlarından biri olarak görülen fuarı, makine aksamı üreticilerinden tedarikçilere, armatörlerden finans uzmanlarına kadar gemicilik ve açık deniz piyasasıyla ilgilenen çok çeşitli ziyaretçi kitlesinin izlemesinin beklendiği bildirilmiştir.

Bahse konu fuara ilişkin çalışmaların sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin 31 Temmuz 2018 Salı günü mesai saatleri bitimine kadar kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin aşağıdaki bağlantıda yer alan ön başvuru formunu doldurarak İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinin 0 212 454 05 01-02 numaralı fakslarına veya gemi@iib.org.tr e-posta adresine göndermelerinin gerektiği belirtilmiştir.

İlgililere duyurulur.

FUAR ÖN BAŞVURU FORMU İÇİN TIK