NEVA 2019 RUSYA ULUSLARARASI DENİZCİLİK FUARI VE KONFERANSLARI HK.

24 Ekim 2018 , Çarşamba 06:47

NEVA 2019 RUSYA ULUSLARARASI DENİZCİLİK FUARI VE KONFERANSLARI HK.

İstanbul İhracatçı Birlikleri’nden gelen yazıda, St. Petersburg / Rusya Federasyonu’nda 17 - 20 Eylül 2019 tarihleri arasında 15. kez düzenlenecek olan “NEVA 2019, Rusya Uluslararası Denizcilik Fuarı ve Konferansları” Fuarına, Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği organizasyonunda milli katılım iştirakinin 3. kez gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Bahse konu fuara ilişkin çalışmaların sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmak isteyenlerin, aşağıdaki bağlantıda yer alan “ Ön Başvuru Formu”nu doldurup imzalayarak, 31 Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinin 0 212 454 05 01-02 numaralarına fakslamaları veya gemi@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri rica olunur.

İlgililere duyurulur.

ÖN BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Bilgi İçin İrtibat: