ISM 2019 ŞEKERLEME VE BİSKÜVİ FUARI HK.

24 Ekim 2018 , Çarşamba 06:46

ISM 2019 ŞEKERLEME VE BİSKÜVİ FUARI HK.

İstanbul İhracatçı Birlikleri’nden gelen yazıda, Köln Almanya’da, 27-30 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan ISM 2019 (International Sweets and Biscuits Fair) Şekerleme ve Bisküvi Fuarı’nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından gerçekleştirilecektir.

2018 yılında, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 70 farklı ülkeden 1.650’den fazla katılımcının yer aldığı söz konusu fuarı 140 ülkeden 37.500 kişi ziyaret etmiştir. Almanya ve bölgesinde 49. Kez düzenlenecek olan ve yaklaşık 110.000 m2’lik alanda gerçekleştirilen ISM Fuarı’na milli katılım organizasyonu ile iştirak eden firmalara, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğince aşağıdaki hizmetler verilmektedir:

• Stand alanının kiralanması, stand inşaatı, dekorasyonu ve temizliği

• Katılımcı ürünlerinin nakliyesi, gümrüklemesi ve standlara teslimi

• Fuar resmi kataloğunda, fuar resmi Internet sitesinde ve fuarda ziyaretçilere dağıtılmak üzere İstanbul’da hazırlanan katılımcı kataloğunda yer alma

• Fuara giriş kartı temini

• Fuar süresince ofis ve iletişim araçları