Chicago Boat Show – Sektörel Ticaret Heyeti 2019 Hk.

24 Ekim 2018 , Çarşamba 10:14

Chicago Boat Show – Sektörel Ticaret Heyeti 2019 Hk.

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda ve İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği organizasyonunda yat sektörüne yönelik olarak, Amerika’da gerçekleştirilecek Chicago Boat Show Fuarı ile eş zamanlı olarak 2019 yılı Ocak ayı içerisinde bir Sektörel Ticaret Heyeti organize edilmesi planlanmaktadır. Söz konusu Ticaret Heyeti programının, iki ülkenin sektörel anlamda işbirliğini güçlendirmek ve Türkiye’de faaliyet gösteren yat ve ekipman ihracatçılarının ürünlerini ve faaliyetlerini Amerika’da tanıtarak ticari ilişkilerini geliştirmek anlamında önemli bir fırsat oluşturacağı mülahaza edilmektedir.

Bahse konu heyet programı 2011/1 Sayılı “Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Hakkında Tebliğ” çerçevesinde değerlendirilecek ve katılımcı firmalarımız ulaşım, konaklama ve tanıtım harcamaları üzerinden %50’ye yakın devlet desteğinden faydalanabileceklerdir.

Türk yat sektörünün tanıtılması amacıyla düzenlenecek olan heyet programı çerçevesinde Türk ve Amerikalı işadamları arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi, muhatap kurum ve kuruluşların ziyaret edilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu organizasyonun gerçekleştirilmesini teminen heyet programına katılmak isteyen üyelerinizin ekte yer alan kayıt formunu doğru ve eksiksiz olarak doldurularak en geç 17 Ağustos 2018 Cuma günü saat mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine  (e-posta: