Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) 2020 Zirvesi Hazırlıkları Hk.

12 Şubat 2020 , Çarşamba 14:13

TCDD Taşımacılık A. Ş. 'den Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) 2020 Zirvesi Hazırlıklarına ilişkin olarak alınan yazıda, İktisadi İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) bünyesinde yer alan ve küresel ölçekte üyeleri bulunan hükümetler arası bir örgüt konumundaki Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) tarafından 27-29 Mayıs 2020 tarihleri arasında Almanya'nın Leipzig şehrinde "Sürdürülebilir Kalkınma İçin Ulaştırma İnovasyonları" temalı bir Zirve düzenleneceği bildirilmiştir. Ulaştırma Bakanının da davet edildiği belirtilen ve taslak programı ekte sunulan Zirveye çok sayıda özel sektör temsilcisinin de katılması beklendiği ifade edilmektedir.

Ayrıca, İTF yapılanmasında üye ülkelerin özel sektör temsilcilerinin yer aldığı ve üye listesi ve faaliyet alanları ekte sunulan bir Kurumsal Ortaklık Kurulunun bulunduğu ifade edilmektedir. Üyelik için firmalardan üç yıllık taahhüt ve Kurumsal Ortaklık Kurulu tarafından başlatılan farklı projeleri finanse etmek üzere üyelik ücreti alınmakta ve firma temsilcilerinin iyi derecede İngilizce bilmeleri istenmektedir.

Söz konusu Zirvede ve/veya Kurumsal Ortaklık Kurulunda yer almak isteyen firmaların iletişim bilgilerini Birliğimize iletilmek üzere Odamız Dış İlişkiler Müdürlüğüne bildirilmesini rica ederiz.

Taslak Program ektedir.

Taslak program.pdf (132,42 KB)