TÜRKİYE - ÇİN 17. DÖNEM KEK TOPLANTISI

14 Ocak 2020 , Salı 13:17

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 20 Şubat 2020 tarihinde Pekin'de Türkiye - Çin Halk Cumhuriyeti Karma Ekonomik ve Komisyonu (KEK) 17. Dönem Toplantısı'nın düzenleneceği bildirilmiştir.

Eşbaşkanlığı'nı Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan ile Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Zhong Shan tarafından yürütüleceği ifade edilmiş olan toplantıda Çin Halk Cumhuriyeti ile ikili ticari ve ekonomik ilişkilerimizde varsa sorunlar ve çözüm önerileri ile bahse konu toplantıda gündeme getirilmesinde yarar görülen konular ile toplantı sonucunda imzalanması öngörülen Protokolde yer alması talep edilen hususlara ilişkin görüşlerinizi 15 Ocak 2020 Çarşamba günü mesai birimine kadar Odamızın 0352-2328411 numaralı faksına veya tugba.celik@kayserito.org.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

İlgililere duyurulur,