Ticaret Müşavirleri ile Elektronik Sohbetler - Belarus ve Slovakya

22 Şubat 2021 , Pazartesi 15:55

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği’nden tarafımıza gönderilen yazı uyarınca:

23 Şubat 2021 Salı günü 14.00-15.30 saatleri arasında Belarus' ta; 25 Şubat 2021 Perşembe günü 14.00-15.30 saatleri arasında Slovakya'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılarak, söz konusu ülkelerde ticaret ve yatırım fırsatları ile tecrübelerini paylaşacağı bir e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu toplantılara katılmak isteyen Üyelerimiz; detaylı bilgilere Belarus için; TOBB web sayfası(www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları / Ülke Duyuruları / Belarus" ve Slovakya için; TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları /Ülke Duyuruları / Slovakya" bölümlerinden ulaşabilmektedir.

Saygılarımızla.

Kayseri Ticaret Odası