Online Kadın İhracatçı Programı

14 Ekim 2020 , Çarşamba 15:21

Sayın Üyemiz,

UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş.'nin yazısında, UPS'in dünyanın 220'den fazla ülke ve bölgesinde 495.000'den fazla çalışanı ile günde 20 milyondan fazla paket taşıyan uluslararası hızlı kargo şirketi olduğu, uluslararası hizmete başladığı ilk yıllardan itibaren dünya ticaretinin gelişmesi için çaba harcadığı ve bu alanda çeşitli programları desteklediği, söz konusu programlardan en yenisinin ise kadınları dünya ticaretinin önemli bir parçası haline getirmek için Dünya Ticaret Örgütü bağlantılı Uluslararası Ticaret Merkezi ile birlikte tasarlanan “UPS Kadın İhracatçı Programı” olduğu ifade edilmektedir.

Yazıda, ülkemizde kadınlar arasında ihracat konusunda farkındalık yaratmak, ihracat fikrini yaymak ve eğitim vermek amacıyla, Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan'ın da kıymetli destekleriyle Türkiye genelinde KEDV ve KAGİDER ile birlikte Kadın İhracatçı Programı dizisi oluşturulduğu belirtilmektedir.

Bu çerçevede, Online Kadın İhracatçı Programı'nın 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 13.00’de gerçekleştirileceği, programın ücretsiz olduğu ve e-ihracat eğitimi de verileceği bildirilmekte olup, program akışı ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Kayıt için: https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_0AGIOw8kQkKP_LrLQN9xzg