MOLDOVA ÜLKE GÜNÜ & TİCARET VE YATIRIM FIRSATLARI

10 Haziran 2021 , Perşembe 11:08

Sayın Üyemiz,

İhracat destek ofisi etkinlikleri kapsamında; Moldova Büyükelçiliği Ticaret ve Ekonomi Bürosu, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Odası işbirliği ile 22 Haziran 2021 Salı Günü 10:00 - 11:00 saatleri arasında, "Moldova Ülke Günü & Ticaret ve Yatırım Fırsatları" konulu online forum düzenlenecektir.

Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Dmitri Croitor, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Gülsoy ve Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Büyüksimitci'nin konuşmacı olarak yer alacakları söz konusu Forumda Moldova’nın ekonomik durumu, dış ticareti, pazar yapısı, yatırım ve iş fırsatları, iş kültüründe dikkat edilmesi gereken konular ile vergisel avantajlar ve teşvik sistemi hakkında bilgiler verilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,