KAZAKİSTAN TİCARET HEYETİ ZİYARETİ VE İKİLİ GÖRÜŞMELERİ

23 Temmuz 2019 , Salı 14:42

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan alınan bir yazıda, Kazakistan Cumhuriyeti Sanayi ve Altyapı Kalkınma Bakanlığı koordinasyonu ve Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası “Atameken” ve Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası iş birliğinde gerçekleştirilecek olan İstanbul ticaret heyeti ziyareti kapsamında, 31 Temmuz 2019 tarihinde The Ritz Carlton İstanbul Hotel’de (Adres: Süzer Plaza, Askerocağı Caddesi No:6, Elmadağ – Şişli) iş birliği toplantısı ve Türk ve Kazak firmaları arasında ikili iş görüşmeleri programı icra edileceği ifade edilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) destekleri ile düzenlenecek olan bahse konu programa katılmak isteyen üyelerimiz https://forms.gle/ZhB7z6qnnUqkGaRdA internet adresinde yer alan formu doldurarak, kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Söz konusu toplantıya katılım ücretsizdir.

Ayrıntılı bilgi için Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ile (İlgililer: Assel Baibolova, Moldir Saparbek, E-mail: a.baibolova@atameken.kz, moldir.saparbek.kaz@gmail, Tel: +7 707 776 91 90, WhatsApp: +90 505 105 54 60, +7 775 230 09 82) iletişime geçilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

İlgililere duyurulur,

Ek :
1- Program (1 sayfa)
2- List-of-companies-790 (2 sayfa)