Hindistan'a Haşhaş İhracatı Hk.

14 Ocak 2022 , Cuma 17:13

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı’ndan yazıda, ülkemiz ile Hindistan arasında imzalanan Mutabakat Zaptı (MoU) çerçevesinde Hindistan'a haşhaş tohumu ihracatının online sistem üzerinden yürütülmekte olduğu, söz konusu sistemin işleyişine ilişkin olarak ihracatçı firma temsilcileriyle birlikte konuyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının katılım sağlayacağı bir toplantının düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda, toplantının 17 Ocak 2022 tarihinde saat 14:00'da Ticaret Bakanlığı Söğütözü Yerleşkesi (Söğütözü Mah. 2176. Sk. No:63 06530 Çankaya/Ankara) 7. Kat Güzay Güldere Toplantı Salonu'nda gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Bu itibarla, söz konusu toplantıya katılmak isteyenlerin firma adı, unvan, isim ve iletişim bilgilerinin odamıza duygu.boztosun@kayserito.org.tr adresine  14 Ocak 2022 tarihi mesai bitimine kadar ivedilikle iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,