HATIRLATMA/ Çin Siber Uzay Dairesi (CAC) Bakan Yardımcısı

7 Ekim 2019 , Pazartesi 10:39

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) alınan bir yazıda, DEİK/Türkiye-Çin İş Konseyi, DHgate ve Hepsiburada işbirliğiyle, 7 Ekim 2019 tarihinde 10.30-12.30 saatleri arasında River Plaza/ İstanbul’da “Çin Siber Uzay Dairesi (CAC) Temsilcileri ve Teknoloji & E-Ticaret Şirketleri ile Yuvarlak Masa Toplantısı” düzenleneceği bildirilmektedir.

CAC Bakan Yardımcısı Yang Xiaowei ve beraberindeki Çinli teknoloji ve e-ticaret firmalarının Türkiye’deki üst düzey temsilcilerinin hazır bulunacağı toplantı kapsamında; Kuşak Yol Projesi çerçevesinde e-ticaret sektöründe Türkiye-Çin iş birliği, siber uzay teknolojileri, bilgi güvenliği ve gelişen teknolojilerin üretim ve konjonktüre etkisi gibi konuların interaktif olarak görüşülmesi hedeflenmektedir. Toplantı kısıtlı katılımlı olarak gerçekleşeceğinden kayıt sırasına göre önceliklendirme yapılacaktır; her firmadan maksimum 2 katılımcı kabul edilecektir.

Teknoloji ve e-ticaret sektörlerinde olası işbirliklerinin görüşüleceği ve faydalı bilgilerin paylaşılacağı söz konusu seminere katılmak isteyen üyelerimizin 4 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıdaki bağlantıda yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerektiğini bilgilerinize sunarız.

İlgililere duyurulur,

Kayıt Formu: https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1039/13606

Not: Toplantı kapsamında Türkçe-Çince simultane tercüme hizmeti sağlanacaktır.

Ek : Cin-Heyet-Listesi-2–dc3