DEİK - "Asya Kalkınma Bankası (Adb) İş Fırsatları Semineri", 27 Kasım 2019

8 Kasım 2019 , Cuma 13:35

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulundan alınan yazıda, Asya Kalkınma Bankası ve T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı iş birliğinde “Asya Kalkınma Bankası İş Fırsatları Semineri”, 27 Kasım 2019 tarihinde saat 09.30-17.00 arasında DEİK (River Plaza)’te düzenleneceği bildirilmiştir.

Bahse konu “Asya Kalkınma Bankası İş Fırsatları Semineri” kapsamında ADB’nin yapısı ve faaliyetleri Türk iş dünyasına tanıtılarak banka tarafından finanse edilen projelere katılım koşulları ve süreçler hakkında bilgilendirme yapılacağı, ihale süreçlerinde nasıl yer alınacağı, başarılı ihale dokümanlarının nasıl hazırlanması gerektiği ve gelecek dönemde banka tarafından gerçekleştirilecek proje ve ihalelerin bilgilerinin söz konusu seminer kapsamında aktarılacağı bildirilmiştir.

Tüm gün sürecek seminerin ilk bölümünde, ADB’ye ilişkin gerçekleştirilecek genel sunumun ardından, ADB destekli projelere ilişkin ihale süreci, değerlendirme kıstaslarıyla birlikte ürün ve hizmet tedariği alanlarında bilgilendirmeler yapılacağı, İkinci bölümde ise, iklim değişikliği kapsamında ADB’nin yenilenebilir enerji projelerindeki fırsatları ve ADB’nin ilgili sektörlerde düzenlediği faaliyetler anlatılacağı, Programın ikinci bölümünden sonra, firma temsilcileri ile ADB yetkilileri arasındaki ikili görüşmeler gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bu çerçevede anılan seminere katılmak isteyen firma temsilcilerinin, en geç 22 Kasım 2019 Çarşamba günü mesai bitimine https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1088/13752 bağlantısındaki katılım formunu doldurmaları ve ayrıntılı bilgi için DEİK (Temmuz Yiğit Bezmez, Tel: 0212 339 5035, e-mail: tbezmez@deik.org.tr) ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

İlgililere duyurulur,

Ek: Taslak Program