Çin (Makine Ve Elektrik Ürünleri) Sanal Alım Heyeti ile ikili görüşmeler 2 Eylül 2020

29 Temmuz 2020 , Çarşamba 11:53

Sayın Üyemiz,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) alınan yazıda, Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Asya Genel Müdürlüğü ve Çin Makine ve Elektrik Ürünleri İthalat ve İhracat Ticaret Odası iş birliğiyle 28 Temmuz – 7 Ağustos tarihleri arasında belirlenecek tarihlerde Çin makine ve elektrik ürünleri ticaretiyle ilgili zoom online konferans sistemi aracılığıyla oturumlar ve Türk-Çinli firmalar arasında ikili görüşmeler organize edileceği bildirilmişti. İlgili kurumlar tarafından anılan etkinliğin tarihi ötelenerek 2 Eylül 2020 olarak belirlenmiştir.

İkili görüşmelerin ana konularının küçük çaplı sanayi makineleri, genel ekipmanlar, makine aletleri, elektronik ev aletleri, elektrikli aydınlatmalar, tarım makineleri parçaları, donanım yapı malzemeleri, tıbbi malzemeler vb. diğer imalat sanayi ürünleri olacağı belirtilmektedir. Gerçekleştirilecek toplantılar kapsamında tercüme hizmetleri, teknik altyapının sağlanması gibi hususlar Çin Makine ve Elektrik Ürünleri İthalat ve İhracat Ticaret Odası tarafından organize edilecektir. Tarih ve ikili görüşme detayları toplantı öncesinde firmalara iletilecektir.

Bu çerçevede, anılan görüşmelere katılmayı arzu eden üyelerimizin taleplerini, formda talep edilen detaylar İngilizce ve tam olarak doldurulmuş bir şekilde, en geç 7 Agustos Cuma günü 12.00’ye kadar DEİK Asya Pasifik Bölge Koordinatörlüğü’ne (E-posta: asyapasifikbolgesi@deik.org.tr ) iletmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Ekler: