AKİB Hindistan STH Hakkında

30 Mayıs 2019 , Perşembe 10:46

Sayın Üyemiz,

Akdeniz Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından, Ticaret Bakanlığı'ndan onay alınması durumunda,  19-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Mumbai / Hindistan'a yönelik IIFF Mumbai Hindistan Uluslararası Mobilya Fuarı ile eş zamanlı  “Sektörel Ticaret Heyeti” programı organize edilmesi planlanmaktadır.

2. kez düzenlenecek fuar Hindistan'ın en büyük uluslararası mobilya fuarı olmayı hedeflemektedir. Fuarda oturma odası mobilyaları, yemek odası masa takımları, genç yatak odası mobilyaları, Hint mutfak tasarımları, resepsiyon masaları, ofis mobilyaları, konferans masaları ve bahçe dekoru mobilyaları sergilenmektedir. https://www.iiffmumbai.com/ web sitesinden fuara dair ayrıntılı bilgiye ulaşabilmektedir. Pazarlama faaliyetimiz, ikili iş görüşmelerine ek olarak firmalarımızın sektöre hitap eden bu uluslararası ve sektör için önem arz eden fuarlardan birini ziyaret etmelerini sağlamak amacıyla üyelerimiz tarafından tercih edilecek fuar ile eş zamanlı tarihlerde planlanacaktır. Fuar ile eş zamanlı ticaret heyeti düzenlemesinin firmalarımız açısından çok daha verimli olacağı düşünülmektedir.

Heyet programı “2011/1 sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği 'ne İlişkin Tebliğ” kapsamında değerlendirilecek olup, her 2 program için katılım payı 1380 USD'dır.

Katılım payına dâhil olan hizmetler;

İstanbul- Mumbai-İstanbul ekonomi sınıfı (THY) uçak bileti,İç Hatlar - İstanbul gidiş-geliş ekonomi sınıfı (THY) uçak bileti4 gece konaklama (oda+kahvaltı),B2B ikili iş görüşmeleri,İkili iş görüşmeleri için gerekli hizmetler, salon kirası, tercüman, tanıtım malzemeleri vb.Havaalanı - otel transferler, fuar transferler

Katılım payına dâhil olmayan hizmetler;

Oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalar hariç olacaktır.Yurt dışı çıkış harç bedelleri ve vize ücretleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

Söz konusu ticaret heyetlerine katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan Katılımcı Şirket Bilgi Formu ve Katılımcı Şirket Talep Yazısı formlarını doğru ve eksiksiz olarak doldurarak, en geç 31 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğimizin 0 324 325 41 42 numaralı fakslarına veya fadimecanturk@akib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Heyete katılım 25 firma ile sınırlandırılmıştır.

EKLER:

Taslak Heyet ProgramlarıKatılımcı Şirket Bilgi FormuKatılımcı Şirket Talep Yazısı

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımla,