Yapı, İnşaat Malzemeleri Ve Teknolojileri Fuarı İstanbul

YER: İstanbul, Türkiye, TÜYAP Büyükçekmece

TARİH: 23 - 27 Mayıs 2017

Fuarı düzenleyen firmanın fuar açıklaması aşağıda yer almakta olup,  ayrıntılı bilgi  http://www.yapifuariistanbul.com/tr-TR    adresinden edinilebilir.

YANIN EN ESKİ YERLEŞİM BİRİMİ

TÜRK YAPI SEKTÖRÜNÜN VE BÖLGENİN EN BÜYÜK BULUŞMASI

1978'den bu yana düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini sürdürmektedir. Düzenlendiği ilk yıldan günümüze kadar geçen sürede sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başarmıştır.

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, Yeni Salonlar ve Açık Alan ile Toplamda 100.000m2, ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki 1.250 katılımcı ile, 'Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşımaktadır.

> Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, denetlemeye tabi tutulmuş ve UFI tarafından onaylanmış bir fuardır.

> Bu Fuar 5174 sayılı Kanun gereğince TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) denetiminde düzenlenmektedir.

Saygılarımızla…

Birsen KOCA