Türkiye-Moldova Ekonomi Forumu

İlgi: TOBB 12.03.2018 Tarih ve 4196 Sayılı Yazısı

Birliğimiz ve Moldova İşadamları Derneği (BPAM) işbirliğinde, 23 Mart 2018 Cuma günü, Birliğimiz İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, Moldova Ekonomi Bakanı Chiril Gaburici’nin katılımıyla, Türkiye-Moldova Ekonomi Forumu gerçekleştirilecektir.
Forum kapsamında, Moldova’daki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır.

Foruma, Moldova’nın tarım ve gıda işleme; tekstil, hazır giyim, ayakkabı ve deri sanayi; otomotiv ve makine inşa sanayi; bilgi ve iletişim teknolojileri ile bankacılık sektörlerinden önde gelen firmaların katılmaları beklenmektedir.

Etkinliğin programı ekte yer almaktadır. Program düzenli olarak güncellenecek olup, Moldova’dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi temin edildiğinde yayınlanacaktır.

Etkinliğe katılacak üyelerimizin , linkte ve web sitemizde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 19 Mart 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Birliğimize e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir

Saygılarımızla,

EKLER: