TÜRKİYE-AB İLİŞKİLERİNDE UFUK TURU

Kayseri Sanayi Odasının Türkiye-AB İlişkilerinde Ufuk Turu: Yeni Boyutlar, Yeni Hedefler” seminerine ilişkin duyurusu aşağıdadır:

“İktisadi Kalkınma Vakfı ve Odamız işbirliğinde 16 Mart 2016 Çarşamba günü 13:30-17:00 saatleri arasında Odamız konferans salonunda “Türkiye-AB İlişkilerinde Ufuk Turu: Yeni Boyutlar, Yeni Hedefler” konulu seminer düzenlenecektir.

Türkiye-AB ilişkilerindeki son gelişmelerin ve iş dünyası üzerindeki etkilerinin ele alınacağı söz konusu seminerin programı aşağıda sunulmuştur.

Gerçekleştirilecek seminere katılım sağlamak için
https://goo.gl/NNHB5U link adresinden online kayıt yaptırmak gerekmektedir.”

PROGRAM AKIŞI

13.30 Açış Konuşmaları

13.45 Türkiye-AB İlişkilerinde Güncel Durum ve Beklentiler

Doç.Dr.Çiğdem Nas, İKV Genel Sekreteri

Gümrük Birliğinin Güncellenmesi Süreci ve İş Dünyasına Etkileri

Selen Akses, İKV Kıdemli Uzmanı

Türkiye’de Tarım Sektörü ve AB Gümrük Birliğinin Güncellenmesi Sürecinin Etkileri

Gökhan Kilit, İKV Uzmanı

Türkiye-AB Vize Liberalizasyon Yol Haritası ve Geri Kabul Anlaşması: Vizesiz Avrupa’ya Doğru mu?

Ahmet Ceran, İKV Uzman Yardımcısı

17.00  Soru-Cevap Bölümü