TÜRKİYE’NİN AB’YE ÜYELİK SÜRECİ KONULU SİVİL TOPLUMLA DİYALOG TOPLANTISI

Sivil Toplum Kuruluşumuzun Değerli Temsilcisi, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Büyükelçi Volkan BOZKIR’ ın katılımlarıyla, 24 Şubat 2016 Çarşamba günü, saat 13.30’da Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Büyük Salon’da “Türkiye’nin AB’ye Üyelik Süreci” konulu sivil toplumla diyalog toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söz konusu toplantıda önümüzdeki dönemde üyelik müzakere sürecimizde gerçekleştirilecek çalışmalara sivil toplum kuruluşlarının daha etkin katılım sağlaması için görüş alışverişinde bulunulacak ve Erasmus+ Programı ile Avrupa Birliği ile ilişkilerimiz çerçevesindeki diğer fon imkânları hakkında katılımcılara bilgi sunulacaktır. Söz konusu toplantıya ilişkin ayrıntılı program aşağıda yer almaktadır.

Kuruluşunuzu temsilen toplantıya katılacak katılımcı ya da katılımcıların ad, soyad, kuruluş ismi ve irtibat bilgilerini belirterek, en geç 15 Şubat Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar stkkayseri@ab.gov.tr adresine bildirmenizi rica ederiz.

Tarih: 24 Şubat 2016

Saat: 13.30

Yer:  Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Büyük Salon Kadir Has Caddesi Zümrüt Mahallesi Fuar İçi Kocasinan / Kayseri

Saygılarımızla,

PROGRAMIN DETAYI İÇİN TIKLAYINIZ.

Avrupa Birliği Bakanlığı

Sivil Toplum, İletişim ve Kültür Başkanlığı