TUNUS Bilgi Notu Talebi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında bir heyetin 27 aralık 2017 tarihlerinde Tunus’ resmi bir ziyaret gerçekleştirilmesinin planlandığı ve söz konusu ziyarete Ekonomi Bakanımızın da iştirak etmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu ziyaretin hazırlık çalışmalarında ele alınmak üzere Tunus ile ikili ilişkilerimizde gündeme getirilmesinde fayda görülen konular ve varsa sorunlara ilişkin bilgi notunun en geç çerçevede, Türkiye ile Tunus arasındaki ekonomik ilişkilerde karşılaşılan sorunlar ve gündeme getirilmesinde yarar görülen hususların yer aldığı bilgi notunun en geç 14 Aralık 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Birliğimize ( Eposta: duygu.delikanli@tobb.org.tr ) iletilmesi hususunda gereğini rica ederim.

İlgililere duyurulur,

Saygılarımızla,