TOBB Kayseri KGK Üyelerine Business Card Uygulaması Tanıtıldı

Kayseri Ticaret Odası’nın KTO Business Card uygulaması, düzenlenen toplantıda KOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) üyelerine tanıtıldı.  Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine Business Card takdimi yapılan toplantıya; Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, KTO Meclis Üyesi Hacı İbrahim Gültekin, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu ve çok sayıda kurul üyesi katıldı.

Konuşmasında Oda olarak, kadınların iş dünyasında yer almaları için gerekli faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Yönetime geldikten sonra, kadınlarımızı ön plana çıkarmak, kendi işlerini kendilerinin yapmasını sağlamak ve girişimci olmaları konusunda elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Hükumetimizin de verdiği destekleri sizlere aktarma konusunda gayret gösterdik” dedi.

Başkan Hiçyılmaz, “Kayseri Ticaret Odası olarak kadın girişimcilerimizin daha başarılı olması ve iş hayatında daha çok yer almalarını arzu ediyoruz ve yönetim olarak da zaten başından beri bu kapsamda desteğimizi vermeye çalışıyoruz. Bir ülke ne kadar çok sayıda girişimcisi varsa, o kadar zengin demektir. Girişimcilerimizin içinde sadece erkekler değil, kadınlarımızın da olması gerektiğini düşünüyoruz. Nüfus olarak da yarı yarıyayız. Dolayısıyla kadınlarımızın da iş dünyasında olmaları gerekir. Türkiye’de iş dünyasının, kadın erkek fark etmeksizin, kadınların da kendi işlerinde istihdam noktasında bir gayret var. Ancak böyle olunca hedeflerimize varacağız. Çünkü sadece ekonomik manada değil, sosyal manada da gelişmemizin yegâne unsuru kadınlarımızın başarılı olmalarıdır” şeklinde konuştu.

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu ise kadın girişimcilere sağladıkları desteklerden dolayı Kayseri Ticaret Odası yönetimine teşekkür etti.