TİSK YARIŞMA VE ÖDÜL DUYURUSU

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) Geleneksel

“Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” 2018 Yarışma Süreci Başladı

Son Başvuru Tarihi: 9 Kasım 2018

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun “2018 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” süreci başlatıldı. TİSK’in, kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) alanında farkındalığı artırmak, şirketleri teşvik etmek amacıyla ilk olarak 2014’te düzenlediği “TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” 2018 yılında da devam ediyor. Katılacak şirketler için son başvuru tarihi 9 Kasım 2018 Cuma günü saat 17:00 olarak belirlendi. Ödül Töreni’nin 2019 yılı Ocak-Mart döneminde düzenlenmesi öngörülüyor. Ödül Programı kapsamında, 2015 yılından itibaren verilmeye başlanan GAN TÜRKİYE Özel Ödülü’nün yanı sıra, bu yıl Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Girişimcilik Özel Ödülleri verilecek. ÖDÜLLER: Büyük Ödül ve Özel Ödüller dahil, her kategoride biri büyük ölçekli, diğeri KOBİ olmak üzere 2’şer şirkete, toplamda 18 şirkete ödül verilmesi öngörülüyor.

Başvuru Süreci

· Aday şirketlerin başvurularını, www.tisk.org.tr internet adresinden ulaşabilecekleri TİSK KSS Başvuru Formu’nu doldurarak, 9 Kasım 2018 Cuma günü saat 17:00’ye kadar odul@tisk.org.tr adresine WORD dosyası olarak göndermeleri gerekmektedir. Başvuru formunun ayrıca imzalandıktan sonra taranıp iletilmesi gerekmektedir.

· Başvurular, ayrı ayrı kategorilere göre yapılmayacaktır. Aday şirketlerin sundukları Projeler bütün kategoriler açısından değerlendirmeye tabi tutulacaktır.

· Şirketler başvuru formuna ek olarak projenin tanıtımına yönelik hazırlanmış görsel, basılı materyal, film vb. ek materyaller gönderebilirler. Ayrıca projenin 1 dakikalık tanıtım filminin gönderilmesi, faydalı görülmektedir. (Söz konusu materyaller isteğe bağlı olarak elektronik ortamda ya da CD ile kapalı zarf içinde 9 Kasım 2018 Cuma günü saat 17:00’ye kadar TİSK Genel Merkezi’ne ulaştırılmalıdır. Kapalı zarfın teslim edileceği adres: TİSK, KSS Ödül Programı, Reşat Nuri Caddesi No: 108 06540 ÇankayaANKARA)

· TİSK Ödül Programı kapsamında adaylardan hiçbir ücret talep edilmemektedir. Başvurular ücretsizdir. Değerlendirme Süreci

· Alanında Uzman kişilerden oluşan Seçici Kurul, Projeleri belirtilen kategorilere göre değerlendirerek, her konuda bir büyük ölçekli ve bir KOBİ olmak üzere 2’şer şirketi ödüllendirecektir. · Kazanan Projelere Ocak-Mart 2019 döneminde düzenlenmesi öngörülen Ödül Töreni’nde plaket sunulacaktır.

Ödül süreciyle ilgili ayrıntılı bilgi için:

Rana Çavuşoğlu (İstihdam ve Endüstri İlişkileri Uzmanı)

E-posta: odul@tisk.org.tr Telefon: 0312 439 77 17

Ayrıntılı bilgi için http://tisk.org.tr/wp-content/uploads/2018/08/SON-duyuru-31.07.2018.pdf bakabilirsiniz.

Saygılarımızla…

Betül KORKMAZ