ÖĞRENCİLERİNİN SANAYİ/İŞLETME TECRÜBESİ KAZANMASI

Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Öğrencilerinin Sanayi/işletme Tecrübesi Kazanmasına ilişkin duyurusu aşağıdadır:

“Erciyes Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak özellikle son sınıf öğrencilerimizin (4. Sınıfın 2. Döneminde yaklaşık 4 aylık süre için) mezun olmadan önce üniversite- sanayi iş birliği çerçevesinde Sanayi/İşletme tecrübesi kazanmalarını amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda özellikle bitirme tezi, uygulama dersi ve muhtelif ders proje ödevlerini bölüm hocalarımız danışmanlığında işletmelerde yapmaları için teşvik ediyoruz.

Bu kapsamda Kayseri İŞKUR İl Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmelerde “Mesleki Eğitim ve İstihdam Seferberliği Programı” kapsamında özellikle son sınıf bitirme aşamasında olan başarılı öğrencilerimizin haftada 4-5 gün işe başlatma imkanının olduğu bilgisini aldık.

Üyelerimize önemle duyurulur