MOBİLYADA KALİTE ŞEHRİ PROJESİ START ALDI

Kayseri Ticaret Odası, Türk Standartları Enstitüsü Kayseri Koordinatörlüğü, Kayseri Sanayi Odası ve KAYMOS Derneği işbirliğinde, Mobilya sektörünün gelişmesini amaçlayan Mobilyada Kalite Şehri adını taşıyan ortak projeye stat verildi.

Proje kapsamında;  Kayseri’nin mobilya sektörünün ulusal ve uluslararası boyutlarda hak ettiği konuma kısa sürede ulaşması, mobilya üretimi konusunda marka şehir olması yönündeki belgelendirme faaliyetlerine ilişkin yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Kayseri Ticaret Odası tarafından desteklenen proje kapsamında Kayseri’deki mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmaların dünya çapında geçerliliği olan belgelere sahip olması ve rekabet gücünün artması hedeflenmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.