MEYBEM SINAVI KTO’DA YAPILDI

Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilen TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM) tarafından Ahşap Kalıpçı mesleği için yeterlilik belgesi sınavı Kayseri Ticaret Odası’nda gerçekleştirdi.

TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM)yetkilisi Süleyman Alan tarafından 06-08 HAZİRAN 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen sınavda yazılı ve mülakat bölümleri Kayseri Ticaret Odası’nda gerçekleştirilirken, uygulama sınavı ise firma şantiyesinde yapıldı.

Bu sınavlarda başarılı olan adaylar, Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanacak. Ayrıca, sınavlarda başarılı olanların 2017 Aralık ayı sonuna kadar belge masrafı ile sınav ücreti, 2018 Ocak ayından 2019 Aralık ayına kadar ise belge masrafı ile sınav ücretinin yarısı işsizlik sigortası fonundan karşılanacak.