KTO YÖNETİMİ VE PERSONELİ MOTİVASYON YEMEĞİ’NDE BULUŞTU

KTO yönetimi ve personeli kurum içi aidiyetlik duygusunun pekiştirilmesi, birlik ve beraberliğin daha da güçlü hale gelmesi adına düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Personelin tam kadro katıldığı yemekte Başkan Gülsoy'a Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Yemekte konuşan Gülsoy, personel ve yönetim arasındaki uyumun yapılan hizmetlere yansıyacağını vurgulayarak "Kurumlarda ben değil biz demek, ortak amaçta buluşmak önemlidir. Bunun da yolu kurum aidiyetliğinden geçmektedir.  Bu kapsamda, çalışma ortamında bir arada olduğumuz mesai arkadaşlarımızla iletişimi kuvvetlendirmeli, birbirimizi daha yakından tanımalıyız. Yönetime geldiğimiz günden itibaren gerçekleştirdiğimiz bu 3. toplantımız. Gerek personel gerekse Meclis Divanı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kalabalığın olduğu yerde bereket olur, inşallah Odamız da bereketli olur. Bu güzel katılımı, işinize sahip çıktığınızın, kurumu sahiplendiğinizin göstergesi olarak görüyorum, Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.

Kayseri Ticaret Odasını, Türkiye’deki Odalar içerisinde en iyisi yapmak için projeler geliştireceklerini belirten Gülsoy; “Şehrimizin en saygın sivil toplum kuruluşlarından olan Kayseri Ticaret Odası’na gerek Meclis üyelerimiz gerekse Yönetim Kurulu üyelerimizle büyük bir mücadele vererek talip olduk. Allah nasip ederse önümüzdeki 4 sene içerisinde bir arada olacağız. Bizim en önemli amacımız, hizmet standardımızı yükselterek üyelerimize en kaliteli hizmeti sunabilmek. Hedefimiz büyük, evet vakit alacak ama sizlerin disiplinli, azimli, kurum kimliğini ve saygınlığını taşıyan bilinçle yapacağınız çalışmaların da katkısı ile başaracak ve önce Türkiye sonrasında da yurtdışında örnek Oda konumuna geleceğiz. Risk almadan başarı olmaz. Yeri gelecek çok zorlanacağız ama bir ve beraberce kuvvetli bir ekip ruhu oluşturarak çok güzel görevler yapacağız” dedi.

Özveri ile çalışan tüm personele teşekkür eden Gülsoy, Oda içerisindeki birlik ve beraberliği pekiştirecek aidiyet duygularını kuvvetlendirecek organizasyonların devam edeceğini söyledi.

Başkan Gülsoy’un konuşmasının ardından yönetim;  personelin sorun, talep, görüş ve önerilerini dinledi.