KTO HEYETİ İMOB'A KATILAN ODA ÜYELERİNİ ZİYARET ETTİ

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve beraberindeki heyet, İstanbul Mobilya Fuarı'nda stant açan KTO Üyesi mobilyacıları ziyaret etti.

CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı'ndaki ziyarette; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Merter Temtek ve KTO Meclis Üyesi Mehmet Saçmacı, Başkan Hiçyılmaz’a eşlik etti.  Başkan Hiçyılmaz ve beraberindeki heyet, stantları tek tek gezerek firma yetkililerinden bilgi aldı.

İstanbul Mobilya Fuarı'na ilişkin konuşan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz,  "Her sene İstanbul'da düzenlenen Mobilya Fuarı'na Kayseri Ticaret Odası olarak katılıyor ve üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu sene de arkadaşlarımızla birlikte fuara katılan üyelerimizi ziyaret ettik. Şimdiye kadar ziyaret etmiş olduğumuz üyelerimizden fuar ile ilgili bilgiler aldık. Bu sene ziyaretçi sayısında çok fazla yükseliş olduğundan bahsettiler, çok memnun oldum. Özellikle yurt dışından da katılımların bir hayli yüksek olduğunu belirttiler. Zaten bizim duymak istediğimiz de budur” dedi.

Kayseri’nin mobilyayla öne çıkan bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Hiçyılmaz,  “Üretimimizin büyük bir kısmı mobilya sektörüne bağlı. Mobilya sektöründeki bu fuarın olumlu geçmesi, Kayseri sanayisine olumlu olarak etki edecektir" ifadelerini kullandı.

Kayseri'nin mobilya sektöründe daha da ilerlemesini hedeflediğini belirten Başkan Hiçyılmaz, "Kayseri olarak ihracatımızın 3'te 1'lik bölümünü mobilyadan yapıyoruz. Ticaret Odası olarak, Kayserimizin ihracatının daha da atması noktasında gayret gösteriyoruz. Fuarlara katılan üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Kayseri'nin mobilya konusunda ilerilere taşınması için gayretimizi devam ettiriyoruz. Zaten iyi noktalarda olan ticaretimizin daha da iyi noktalara gelmesi sağlanacaktır” diye konuştu.

Fuara katılarak stant açan tüm üyelere başarı dileyen Hiçyılmaz, “Kayseri Ticaret Odası olarak, bu fuarlarda eksiklikler varsa sonrasında gerekli çalışmaları yapıyoruz. Fuardan sonra da arkadaşlarımızla bir araya gelerek eksiklikler var mı, neler yapılabilir diye durumu masaya yatıracağız. Bundan sonraki fuarlar da, varsa yanlışların ve hataların düzeltilmesi noktasında gayretimiz olacak" dedi.

İstanbul Mobilya Fuarı Resimleri İçin TIKLAYINIZ.