KTO Business Card’a Büyük ilgi

Anasayfa / Haberler / Başkanlık Haberleri

19.10.2017-14:46

Kayseri Ticaret Odası üyeleri, uygulanmaya başlanan KTO Business Card’a büyük ilgi gösteriyor. Hafta içi her gün saat 10:00 ve 16:00’da yapılan tanıtım toplantılarına katılan Oda üyeleri,  KTO Business Card’ın getirdiği yenilikleri ve özellikleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’dan dinliyor.

Kısa süre önce uygulanmaya başlayan ve öncelikli olarak Kayseri havaalanından KTO üyelerinin yapacakları uçuşlarda  sıra beklemeden özel geçiş hakkı (CIP) hizmeti sağlayan KTO Business Card şimdiden yüzlerce üyeye ulaşmış durumda bulunuyor.

KTO Business Card uygulamasına ilişkin açıklama yapan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, oda üyelerine fayda sağlamak amacıyla hazırladıkları projelerden biri olan KTO Business Card’ın üyelerden büyük ilgi görmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi.

Başkan Hiçyılmaz, “KTO Business Card’ın tanıtımı ve üyelerimize takdim edilmesi için düzenlediğimiz toplantılarımızı sürdürüyoruz. Meslek komitesi gruplarında yer alan üyelerimiz, hem komite toplantılarına katılarak görüşlerini bizlerle paylaşmış oluyor, hem de KTO Business Card’larını alıyorlar. Bu kartın getireceği olanakları dinleyen üyelerimiz, bizlere teşekkür ediyor” dedi.

Hiçyılmaz, Oda üyelerinin bu tür uygulamalar ve yeni hizmetleri hak ettiğini belirterek, “KTO Business Card zaman içinde yeni özelliklere sahip olacak. Üyelerimiz bu kart sayesinde alışverişten seyahate kadar birçok alanda özel indirimler ve farklı imkânlardan yararlanabileceklerdir. Tüm üyelerimizi kısa sürede KTO Business Card’larını almaya davet ediyorum” diye konuştu.