Kto’dan İyi Parti İl Başkanı’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Anasayfa / Haberler / Başkanlık Haberleri

15.10.2018-11:56

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet İyi Parti Kayseri İl Başkanlığını ziyaret ederek yeni il başkanı Süleyman Bozkurt´a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı’nın yanı sıra İYİ Parti merkez ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin de olduğu ziyarette konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, piyasa şartlarından ve ülkenin içinde bulunduğu durumdan bahsederek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Gülsoy, “Siyasi partiler yönetime talip olanlardır, biz de sizin gibi canla başla çalışıyoruz hepimizin amacı ülkemize hizmet etmektir, bu sebepten hep birlikte hizmet etmeliyiz dedi. Ülkemizin içinde bulunduğu zor durumdan el birliğiyle ile kurtulacağız” dedi.

İyi Parti Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Siyasi Partiler, toplumun ve devletin temel siyaset organlarıdır, sivil örgütlerdir. Siyasi partiler; demokrasinin işlemesi için, halk için vardır. Burada hep birlikte halkımızın selameti için çalışacağız. Ülkenin, içinde bulunduğu durumdan kurtulabilmesi için elimizden geleni yapmak görevimizdir” diye konuştu.