Kayseri Ticaret Odası TSE Gözetim ve Adres Değişikliği Tetkikini Başarı İle Geçti

Anasayfa / Haberler / Başkanlık Haberleri

19.09.2017-14:56

Kayseri Ticaret Odası, Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve TS ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Gözetim-Adres değişikliği tetkiklerinden başarı ile geçti.

Denetimler kapsamında düzenlenen toplantıya; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, TSE Kayseri Müdürlüğü görevlileri Baş Tetkikçi Hilal Durukan, Tetkik Uzmanları İbrahim Aslan ve Hakan Şengel ile Oda personeli katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan ve kalite yönetim sistemlerine ilişkin yaptıkları çalışmalara değinen Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, bu sistemleri uygulamak ve başarı sağlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kayseri Ticaret Odası üyelerine sundukları hizmetlerin kaliteli olmasına azami özen gösterdiklerini belirten Başkan Hiçyılmaz, TSE uzmanları tarafından yapılan gözden geçirme tetkiklerinden başarı ile çıkmalarında yaptıkları çalışmaların etkili olduğunu kaydetti.

Kayseri Ticaret Odası’nın yeni hizmet binasında üyelerine daha etkin ve hızlı hizmet sunduğunun altını çizen Başkan Hiçyılmaz, yapılan tetkikin yeni hizmet binasında oluşturulan standartların uygunluğunu gösterdiğini belirtti.

Başkan Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası olarak üyelere kaliteli hizmet sunma noktasında her gün kendilerini geliştirdiklerini belirterek, TSE Kayseri Müdürlüğü uzmanlarına teşekkür etti.