Kayseri Ticaret Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Anasayfa / Haberler / Başkanlık Haberleri

28.08.2017-11:36

Kayseri Ticaret Odası Ağustos ayı Meclis toplantısı, 25 Ağustos 2017 Cuma günü yeni hizmet binası konferans salonunda gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Ömer Gülsoy’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri ile Başkanlık Divanı ve Meclis üyeleri katıldı.

Ağustos ayı Meclis toplantısında gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Meclis üyelerinin görüşlerini açıkladığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Hiçyılmaz’ın konuşmasının ardından Ağustos ayı Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ömer Gülsoy’un  oturumu kapatmasıyla sona erdi.