KAYSERİ TİCARET ODASI’NDAN OSB’YE ZİYARET

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ile Meclis Divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’a ziyarette bulundu.

Başkan Gülsoy, OSB Hizmet Binasının Kayseri’ye yakıştığını belirterek, Fuar Merkezinin şehrin gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti.

Gülsoy, “Bizler önemli kurumların temsilcileriyiz. İş dünyasının, memleketimizin bizlerden beklentisi var. Her birimiz kendi kurumumuzda çalışmalar yapıyoruz. Ama şehrimizi kalkındırmak, daha iyi noktalara getirmek istiyorsak tek başına gayret göstermemiz yeterli olmayacaktır. Önemli olan diğer kurum ve kuruluşlarla da birlikte işler yapabilmek. Ortak akılla çalışarak, kurumlar arası ilişkileri güçlendirerek, birlikte Kayserimizin gelişimine katkı sağlamak istiyoruz, dedi.

Nursaçan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, meselemiz Kayseri’nin ve ülkemizin gelişmesi, kalkınması. İnşaat çalışmaları son hızla devam eden Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ile Kayseri esnafının yüzü gülecek. Birlikte düşünüp karar alan bir şehir anlayışı ile kalkınacağız dedi.

Kayseri için yapılması elzem konuların ele alındığı ziyarette, Başkan Tahir Nursaçan tarafından, Kayseri OSB’nin yürütmekte olduğu uygulamaya dönük projeler hakkında bilgiler verildi.