KAYSERİ AB BİLGİ MERKEZİ HALKLA DİYALOG ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA MUSTAFA ÖNER İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ

Türkiye’de AB Bilgi Merkezleri Ağının Desteklenmesi Projesi kapsamında Kayseri Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi tarafından 17 Kasım’da Mustafa Öner İlkokulu’nda Halkla Diyalog etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında öğrencilere sinema kültürünü aşılamak ve Avrupa Birliği kavramını tanıtmak amacıyla animasyon film gösterimi yapılarak çocuklar için hazırlanan AB yayınları ile promosyon malzemelerinin dağıtımı yapıldı. Öğrencilere Avrupa Birliği hakkında bilgiler verildi. Okul öğretmenleri ve idari kadro Kayseri AB Bilgi Merkezine bu etkinliği okullarında düzenlemelerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.