Kayseri’den Erat Telekomünikasyon Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Arasında Yer Aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışması sonuçlandı. Yarışmanın düzenlediğini törene Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz da katıldı.

Küresel ölçekte dikkat çekmek için yürütülen Türkiye 100 Yarışması’nın kazananlarına ödülleri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törende verildi. Törene, Anadolu’nun dört bir yanından gelen, Türkiye 100’e giren şirketlerin sahipleri ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Türkiye 100 Yarışması’nı kazanan ve Kayseri’de faaliyetlerini sürdüren ERAT TELEKOMÜNİKASYON’nun ödülü,  Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz tarafından takdim edildi.