Hong Kong Bilgilendirme Semineri

Odamız ile Hong Kong Ticareti Geliştirme Konseyi İstanbul Ofisi işbirliğinde 13 Mart 2018 Salı günü 15:00-17:00 saatleri arasında Odamız 1 No lu Toplantı Salonu’nda “Hong Kong Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir.

Söz konusu seminere, Hong Kong Ticareti Geliştirme Konseyi İstanbul Danışmanı Perran Ersu Özçaldıran konuşmacı olarak katılacak olup, ‘’Hong Kong – Çin Pazarına açılan kapı’’ konulu Hong Kong pazarı ile ilgili ayrıntılı bilgiler ve Türk firmalar için sağlanan avantajlara  yer verilerek ticari deneyimler paylaşılacaktır.

Bu çerçevede, söz konusu seminer ücretsiz olup, toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan katılım formunu doldurarak en geç 12 Mart 2018 Pazartesi gününe kadar odamıza dis.ticaret@kayserito.org.tr e-mail adresine göndermeleri veya üyelerimizin 0 352 222 45 28/ 184 dahili numaradan LCV yapmaları gerekmektedir.

Detaylı Bilği ve İletişim İçin:

Ş. Alper BAKTIR  / Dış Ticaret Birimi

0 352 222 45 28 / 184