Highpoint 2017 İlkbahar Milli Katılım Duyurusu

Sayın Üyemiz,

İstanbul İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği tarafından Amerika Birleşik Devletleri / Kuzey Karolina Eyaleti, Highpoint bölgesinde 22-26 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan “HIGHPOINT SPRING 2017” Mobilya Fuarına Türkiye Milli Katılım Organizasyonu gerçekleştirilecektir.

Yılda iki defa ilkbahar ve sonbahar dönemi olarak düzenlenen bu fuar tüm Amerika kıtasında gerçekleşen yıllık mobilya satış sözleşmelerinin yapıldığı merkez konumundadır. 75.000 ziyaretçinin ve 2000 katılımcının ürünlerini sergilediği 280.000 m2 alanda kurulan Dünyanın en büyük mobilya sanayisi fuarıdır.

Bahse konu olan fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu doldurarak 31 Ocak 2017 Salı günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel  Sekreterliğinin 0 212 454 05 01-02 numaralarına fakslamaları veya agac@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ön Başvuru Forumu İçin TIKLAYINIZ.