KTO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

KTO'DA, KOBİLERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLİ TİCARİ ALACAK SİGORTASI ANLATILDI

KOBİ’lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Toplantısı,Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirildi.

STK’lar ve Meslek Örgütlerinden Barış Pınarı Harekâtına Tam Destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Barış Pınarı Harekâtına destek olmak amacıyla, STK’lar ve meslek örgütlerinin katılımı ile Kayseri Sanayi Odası ev sahipliğinde basın toplantısı düzenlendi.

KTO BAŞKANI ÖMER GÜLSOY VE KAYSO BAŞKANI MEHMET BÜYÜKSİMİTCİ’DEN MOBİLYA FUARINA ZİYARET

KTO BAŞKANI ÖMER GÜLSOY’DAN‘BARIŞ PINARI HAREKATI’ NA DESTEK AÇIKLAMASI

“ORDUMUZUN SONUNA KADAR YANINDAYIZ”

KTO İLE ORAN ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Kayseri Ticaret Odası, “Dijital Dönüşümle Kalite Artırımı” projesine ilişkin Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı ile İşbirliği Protokolü imzaladı.

KTO BAŞKANI GÜLSOY’DAN ABD ELÇİLİĞİNE KINAMA

KTO’DAN EĞİTİME DESTEK

Gülsoy; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilir, onlara ne kadar çok imkânlar sunabilirsek ülkemizin geleceği o kadar parlak olacaktır. "

GÜLSOY: “DEĞİŞİM SÜRECİNDE DE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

İRANLI SEYEHAT ACENTELERİ KTO’DA

KTO'NUN EYLÜL AYI MECLİS KONUĞU KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ OLDU

KTO COĞRAFİ İŞARETLER STANDINDA EMİNE ERDOĞAN HANIMEFENDİYİ AĞIRLADI

Zirvenin ilk günün de Cumhurbaşkanımızın Eşi Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan’ı standımızda ağırlayarak yöresel ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulduk. Özellikle mantımızı ve pastırmamızı tadan Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi, Kayseri mutfağına tam not verdi.

BAŞKAN GÜLSOY, FAİZ İNDİRİMİNİ DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN GÜLSOY, TÜRK- ARAP ODASI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI

BAŞKAN GÜLSOY’DAN 2019/2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Başkan Gülsoy : " Çocuklarımızın istediklerinde her şeyi başaracaklarına olan inancımızı onlara hissettirmeli ve başarıya giden yolda onlarla birlikte yürümeliyiz. "

KTO’DAN, U-ETDS VE SAYISAL TAKOGRAF BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

BAŞKAN GÜLSOY'DAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

KTO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Başkan Gülsoy: "Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var"

KTO, TSE’DEN TAM NOT ALDI

2018 yılının sonunda dijital oda olma yolunda ilk adımları atan KTO, geliştirdikleri proje sonrası uygulamaya başladıkları sistem ile tetkikçilerin takdirini kazandı.

KTO AB BİLGİ MERKEZİ’NDEN KÜLTÜR FESTİVALİ

Başkan Gülsoy: