Güncel Gelişmeler Işığında Kıbrıs Görüşmelerinin Geleceği Ve Türkiye İçin Çıkarımlar Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin “Güncel Gelişmeler Işığında Kıbrıs Görüşmelerinin Geleceği ve Türkiye için Çıkarımlar” toplantısına ilişkin duyurusu aşağıdaki gibidir:

“Birliğimiz işbirliğinde ve İktisadi Kalkınma Vakfı evsahipliğinde 14 Eylül 2017 Perşembe günü 10.30 – 14.00 saatleri arasında KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Mustafa AKINCI’nın katılımları ile “Güncel Gelişmeler Işığında Kıbrıs Görüşmelerinin Geleceği ve Türkiye için Çıkarımlar” konulu toplantı düzenlenecektir.

İlgili toplantıda Kıbrıs’ta çözüm bulmasına yönelik müzakerelerde son durum. BM gözetiminde İsviçre’de Crans Montana’da yapılan müzakerelerdeki tıkanıklığın analizi, bundan sonra ne gibi seçeneklerin masada olduğu ve Türkiye için ne gibi sonuçları olacağı konuları ele alınacak olup, toplantıya ilişkin detaylı program aşağıda bilgilerinize sunulmuştur”

Üyelerimize önemle duyurulur.

K.K.T.C CUMHURBAŞKANI SAYIN MUSTAFA AKINCI’NIN KATILIMALRI İLE GÜNCEL GELİŞMELER IŞIĞINDA GÖRÜŞMELERİN GELECEĞİ VE TÜRKİYE İÇİN ÇIKARIMLAR

14 ELÜL 2017